poze suflet in culori 2019
poze suflet in culori 2019

SUFLET ÎN CULORI 2019

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 31 Martie 2019 19:00 - Duminică 31 Martie 2019
Str. Știrbei Vodă 1

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 0/400

Duminică, 31 martie 2019, începând cu ora 19.00, pe scena Sălii Auditorium a Muzeului Național de Artă al României (Str. Știrbei Vodă nr. 1), Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Asociația Help Autism, cu sprijinul Kaufland România, Ministerului Culturii și Identității Naționale și al Muzeului Național de Artă al României, în parteneriat cu Centrul InfoEuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Wagner Arte Frumoase și Povești, Floria.ro, organizează cea de-a VI-a ediție a evenimentului cultural “SUFLET ÎN CULORI”. Eveniment prezentat de jurnalista Alice Năstase Buciuta. Concertul caritabil de muzică clasică, a luat fiinţă ca o îmbinare a dorinţei Asociaţiei pentru Muzică, Artă şi Cultură de a oferi sprijin pentru persoane aflate în dificultate şi a obiectivului Asociaţiei Help Autism – de a susţine recuperarea copiilor diagnosticaţi cu autism. Este al șaselea an în care Asociația Help Autism marchează Ziua Internațională a Conștientizării Autismului, 2 aprilie, prin intermediul acestui evenimentul cultural menit să atragă atenția asupra problematicii autismului în România și totodată să strângă fonduri pentru susținerea celor 500 de copii din asociație. La ediţia din acest an, suntem onorați de prezența ansamblulului IMAGO MUNDI (Oana Ivașcu - oboi; Daniel Ivașcu – percuție; Cătălin Ștefănescu-Pătrașcu - cobză, chitară; Ștefan Barbu – vioară; Adrian Buciu – flaute; Andreea Țimiraș – violoncel; Cristian Stănoiu - proiecții video live), care se alătură susținerii copiilor cu autism. Vă invităm ca împreună să transformăm miracolul muzicii în miracolul recuperării copiilor cu autism. Fondurile colectate din participarea la eveniment vor fi direcționate către programele de terapie ale copiilor cu autism din cadrul de Asociației Help Autism. Pentru a participa la eveniment puteți intra pe link-ul https://helpautism.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=7734 pentru a dona o oră de terapie copiilor speciali.

Duminică, 31 martie 2019, începând cu ora 19.00, pe scena Sălii Auditorium a Muzeului Național de Artă al României (Str. Știrbei Vodă nr. 1), Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Asociația Help Autism, cu sprijinul Kaufland România, Ministerului Culturii și Identității Naționale și al Muzeului Național de Artă al României, în parteneriat cu Centrul InfoEuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Wagner Arte Frumoase și Povești, Floria.ro, organizează cea de-a VI-a ediție a evenimentului cultural “SUFLET ÎN CULORI”. Eveniment prezentat de jurnalista Alice Năstase Buciuta.

Concertul caritabil de muzică clasică, a luat fiinţă ca o îmbinare a dorinţei Asociaţiei pentru Muzică, Artă şi Cultură de a oferi sprijin pentru persoane aflate în dificultate şi a obiectivului Asociaţiei Help Autism – de a susţine recuperarea copiilor diagnosticaţi cu autism. Este al șaselea an în care Asociația Help Autism marchează Ziua Internațională a Conștientizării Autismului, 2 aprilie, prin intermediul acestui evenimentul cultural menit să atragă atenția asupra problematicii autismului în România și totodată să strângă fonduri pentru susținerea celor 500 de copii din asociație. La ediţia din acest an, suntem onorați de prezența ansamblulului IMAGO MUNDI (Oana Ivașcu - oboi; Daniel Ivașcu – percuție; Cătălin Ștefănescu-Pătrașcu - cobză, chitară; Ștefan Barbu – vioară; Adrian Buciu – flaute; Andreea Țimiraș – violoncel; Cristian Stănoiu - proiecții video live), care se alătură susținerii copiilor cu autism.

Vă invităm ca împreună să transformăm miracolul muzicii în miracolul recuperării copiilor cu autism.

Fondurile colectate din participarea la eveniment vor fi direcționate către programele de terapie ale copiilor cu autism din cadrul de Asociației Help Autism. Pentru a participa la eveniment puteți intra pe link-ul https://helpautism.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=7734 pentru a dona o oră de terapie copiilor speciali.

Mai multe detalii: http://musicarte.ro/evenimente/suflet-in-culori-martie-2019/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 627

Eveniment postat de organizator

mihai stan

Adaugat in urma cu 1861 zile, 22 Mar. 2019

Adaugat de Mihai14408

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .