poze sugar blue in jukebox venue

Sugar Blue in Jukebox Venue

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 30 Iunie 2012
Turturelelor, nr 11

Categorii: Muzica si Concerte

Sugar Blue revine in Romania in Jukebox

Dupa caldura cu care a fost primit si succesul la public inregistrat in concertele sustinute in Romania in 2007, 2008 si 2009, inegalabilul muzician american va sustine doua concerte spectaculoase in Bucuresti, pe 29 si 30 iunie 2012, in care isi va prezenta si noul album "Raw Sugar Blue Live”.
In baza frumoasei prietenii ce-i leaga si a traditiei din anii anteriori, in deschiderea concertelor va concerta Marcian Petrescu & Trenul De Noapte, care-si va lansa cu aceasta ocazie si noul album intitulat "desCANTECE DE BLUES”.
Prin urmare concertele vor fi pline de surprize placute si cu siguranta ca vor fi incheiate cu niste moment unice de jam session!
Pentru cine nu a auzit de Sugar Blue, trebuie sa stiti ca muzicuta lui a devenit celebra spre finele anilor ’70, prin asocierea cu legendara trupa Rolling Stones pe albumele Some Girls (ce contine hit single-ul "Miss You"), "Emotional Rescue" si "Tattoo You".

Pana sa ajunga sa cante cu celebrii rockeri britanici, Sugar Blue a concertat si inregistrat alaturi de nume de legenda din bluesul american: Johnny Shines, Roosevelt Sykes, Brownie McGhee, Memphis Slim, Louisiana Red. A inregistrat primele doua albume solo in 1978(Crossroads) si 1980(From Paris to Chicago) pe cand se afla in Franta. Revenit in USA, a lucrat pe albume si in concerte cu o serie de nume de legenda din cele mai diverse genuri muzicale: Bob Dylan, Prince, Muddy Waters, Art Blakey, Lionel Hampton, Frank Zappa, Stan Getz, B.B. King, Fats Domino, Junior Wells, James Cotton.
Oricum, un concert cu Sugar Blue este un eveniment deosebit si nu trebuie sub nici o forma ratata ocazia de a-l urmari LIVE pe acest muzician alaturi de formatia sa de super profesionisti! Veti avea parte de o experienta ABSOLUT UNICA!
Biletele au doua categorii de pret: 60 lei (cu loc rezervat la masa) si 30 lei(in picioare).

Mai multe detalii: http://concerte-azi.ro

Pret bilet: 60 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 915
popadriana

Adaugat in urma cu 4319 zile, 22 Iun. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .