poze zum tea at serendipity

ZUM & tea at Serendipity

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 17 Aprilie 2016 20:00 - Duminică 17 Aprilie 2016
Serendipity Art,Cofee & Tea, Str Dumbrava Rosie,nr 12

Categorii: Muzica si Concerte

Duminică, 17 aprilie, de la ora 20,00, vă invităm la Serendipity pentru o premieră muzicală cu trupa ZUM. ZUM sunt Andreea Crepcia – voce, Radu Drăgănescu - clape, Bujor Stoicovici – bas.

Proiectul ZUM este o îmbinare specială de pop și world music, o combinație de sonorități etno cu ritmuri moderne. Improvizațiile melodice se împletesc cu sweep-uri electronice, creând un sound fresh și funky. Grupul are multă energie pe care reușește să o transmită în concerte realmente memorabile. ZUM a fost creat în 1996 de Radu Drăgănescu (keys, perc) și la început era orientat cu precădere spre zona de world music. Colaborările de-a lungul timpului cu diferiți instrumentiști au avut darul sa “încălzească” sunetul, dându-i acea strălucire și vivacitate specifice instrumentelor acustice. In felul acesta, formula grupului s-a extins pornind de la saxofon, chitară, percuție și ajungând la o formulă ce cuprindea chiar și un cvartet de coarde.
ZUM a cântat de patru ori la Festivalul de la Sziget (Budapesta), ultima oară fiind în 2008. De asemenea, a susținut recitaluri în cadrul Festivalurilor De Jazz București 2005 și Sibiu 2010. A mai avut concerte de club în Danemarca, Bruxelles și Budapesta, iar prin intermediul Institutului Cultural Român a participat de doua ori în Belgia la festivaluri de promovare a culturii române peste hotare.Grupul promoveaza un repertoriu cu influente pop/world/jazz, compozitii originale dar si piese cunoscute, insa interpretate intr-o maniera proprie, ceea ce îi conferă showului dinamicitate, lirism și chiar accente de umor, toate împreună conturând acea calitate pe care orice artist și-o dorește: unicitatea.
***

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

Mai multe detalii: http://www.serendipity-tea.ro/2016/04/zum-tea-at-serendipity/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1567
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

carmen prisi

Adaugat in urma cu 2928 zile, 14 Apr. 2016

Adaugat de Carmen13439

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 180

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .