poze reteaua de restaurante k grill lanseaza cafeneaua kaffe in
poze reteaua de restaurante k grill lanseaza cafeneaua kaffe in poze reteaua de restaurante k grill lanseaza cafeneaua kaffe in poze reteaua de restaurante k grill lanseaza cafeneaua kaffe in

Reteaua de restaurante K-Grill lansează cafeneaua Kaffe-in

Bucuresti , Bucuresti. Luni 26 Octombrie 2015 22:00 - Luni 26 Octombrie 2015
Bd. Pierre de Coubertin

Categorii: Petreceri , Inaugurari

Numar min/max participanti: 20/40

Miercuri, 21 octombrie 2015, la etajul 2 din Mega Mall – Cartier Pantelimon, a avut loc lansarea cafenelei Kaffe-In. Lansarea s-a desfăşurat într-o atmosferă relaxată, la eveniment participând jurnaliştii și blogerii interesaţi de domeniile: artă culinară, HORECA, lifestyle şi timp liber. În cadrul evenimentului, participanţii au avut posibilitatea să testeze preparatele culinare din meniu, în timp ce degustarea de cafea din cadrul evenimentului a cuprins prezentarea mai multor specialitati de cafea şi modul de preparare a fiecărui produs. Cafeneaua Kaffe-In face parte din reteaua de restaurante K-Grill, alaturi de K-Grill Piata Victoriei, K-Grill Baneasa Mall si K-Grill Mega Mall.

Miercuri, 21 octombrie 2015, la etajul 2 din Mega Mall – Cartier Pantelimon, a avut loc lansarea cafenelei Kaffe-In. Lansarea s-a desfăşurat într-o atmosferă relaxată, la eveniment participând jurnaliştii și blogerii interesaţi de domeniile: artă culinară, HORECA, lifestyle şi timp liber.

În cadrul evenimentului, participanţii au avut posibilitatea să testeze preparatele culinare din meniu, în timp ce degustarea de cafea din cadrul evenimentului a cuprins prezentarea mai multor specialitati de cafea şi modul de preparare a fiecărui produs.
Cafeneaua Kaffe-In face parte din reteaua de restaurante K-Grill, alaturi de K-Grill Piata Victoriei, K-Grill Baneasa Mall si K-Grill Mega Mall.

“Conceptul K-Grill s-a nascut din dorinta de a readuce in prim plan mancarea simpla, sanatoasa si gustoasa, servita rapid. Bucatarii nostri au cautat inspiratie in gastronomia mediteraneana adaptand-o astfel incat sa se potriveasca si celor mai exigente gusturi europene. Ingredientele proaspete, condimentele, ierburile si uleiurile naturale se combina spectaculos pe plita incinsa a gratarului deschis. Misiunea noastra este de a aduce pe masa clientilor preparate simple a caror calitate si savoare sa dea dependenta! Clientii nostri sunt oameni ocupati, care stiu cat de importanta este totusi alimentatia sanatoasa si diversificata. Pentru ei am creat K-Grill. Dar sunt momente in viata cand simtim nevoia sa luam o pauza, sa savuram o cafea sau un cocktail impreuna cu prietenii. Pentru asta exista Kaffe-in", a declarat Danny Barakat, manager K-Grill Group.



Despre Kaffe-In
Cafeneaua Kaffe-In este situata la etajul 2 in Mega Mall – Cartier Pantelimon, oferind o atmosfera relaxanta cu muzica de calitate si personal amabil si discret. Cafeneaua are in meniu 33 tipuri de cafea cu si fara cofeina, alaturi de diverse alte produse gustoase si sanatoase făcute după retete originale.

Pe cei ce adora dulciurile, Kaffe-in asteapta cu mousse de ciocolata, tort cu crema de branza si iaurt, tort de mere, eclere cu ciocolata si alte bunatati.

Despre K-Grill Restaurants
K-Grill Restaurants este o retea alcatuita din 3 restaurante: K-Grill Piata Victoriei, K-Grill Baneasa Mall si K-Grill Mega Mall. Planurile de viitor ale companiei includ deschiderea altor doua locatii: in Park Lake Titan si Veranda Mall Bucur Obor.

Cu un meniu diversificat, restaurantele K-Grill ofera publicului larg mancare sanatoasa si gustoasa, servita rapid sub forma de sandvich-uri. Printre produsele care pot fi gasite aici sunt: sandwich-uri in lipie (tawook, kebab, falafel etc.), burgeri, salate, deserturi si clatite uriase.

Pentru familiile cu copii, restaurantul a pregatit meniuri speciale cu produse si cantitati adaptate copiilor.

Mai multe detalii: http://www.k-grill.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 665

Eveniment postat de organizator

larisa toader

Adaugat in urma cu 3120 zile, 26 Oct. 2015

Adaugat de Russenart

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .