poze techno party w marika rossa ramiro lopez juliet fox

Techno Party w/ Marika Rossa / Ramiro Lopez / Juliet Fox

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 20 Aprilie 2019 14:00 - Duminică 21 Aprilie 2019
Strada Strandului, Cernica

Categorii: Petreceri , Muzica si Concerte , Festivaluri

After Mogoșoaia Party we are ready to show you another 24h of electronic music with Marika Rossa, for the first time in Romania, also with Ramiro Lopez, Juliet Fox, JUST2, Luca M, and many more.

♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫

[RO]
Anul 2018 pentru noi a fost o adevărată provocare, pe care am dus-o la capăt cu succes, reuşind performanţa ca la primul nostru eveniment din Octombrie 2018, să unim aproximativ 2.000 de persoane ce ne-au fost alături până la capăt.
Suntem pregătiţi să vă prezentăm începutul celei de a doua ediţie de 24 de ore de muzică electronică ( Techno, Tech-House ).
Cu siguranţă va fi pe aşteptările tuturor, întrucât dorim să vă anunţăm cu drag, că HeadLiner-ul nostru de data aceasta, nu este nimeni alta, decât artista ce a reuşit o performanţă uluitoare de a se remarca prin atitudinea şi stilul ei nebunesc la pupitru, totodată şi pentru prima oară în România, Marika Rossa.

♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫

[HEADLINER] - Marika Rossa ( Fresh Cut )

Cu stilul ei unic, Marika Rossa, a ajuns să fie dorită peste tot în lume. Ea şi-a făcut deja un nume, fiind o producătoare apreciată, care ştie cum să facă oamenii să danseze pe piesele ei, acestea apărând în mod constant în graficele Beatport.
Alături de programul său în turneu, Marika Rossa își gestionează propria etichetă muzicală și proiectează haine pentru brand-ul de modă "Fresh Cut", pe care l-a înființat cu un an în urmă. Totodată este şi rezidentă doar la Fresh Cut.
După ce a terminat sezonul de vară cu un spectacol strălucit la ECHELON - Open Air Festival din Germania și un turneu de Crăciun intercontinental extrem de aglomerat, acum îsi pregăteşte piesele la FABRIK din Madrid pregătindu-se pentru un alt sezon de vară la Summer Visions Festival, Ikarus Festival, ECHELON - Open Air Festival şi ECO FESTIVAL

Links:
• https://www.facebook.com/djMarikarossa/
• https://www.beatport.com/artist/marika-rossa/133490
• https://gigs.gigatools.com/user/Marikarossa
• https://www.instagram.com/marikarossa/

♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫

Ramiro Lopez (Odd Recordings, Drumcode)

Multe lucruri s-au întâmplat pentru Ramiro Lopez de când a făcut primii paşi în muzică. În 1996 a început să mixeze prin cluburi ca şi DJ, între timp devenind producător. A reuşit să lanseze piese pentru Drumcode şi Suara, iar alături de Arjun Vagale a început un nou label, Odd Recordings.
Producţia pentru el a devenit un nou stil de viaţă, întrucât muzica lui nu este doar Techno, este un întreg mix de stiluri : R’n’B, downbeat, disco, funk, tech şi groove.
Cu mult efort a reuşit să obţină rezultate, astfel lansând câteva piese, ce au fost apreciate de marii artişti, pentru : Drumcode (“Clap Your Hands” împreună cu Coyu), INTEC (“This & That” , piesă apreciată de Carl Cox, publicată de Mixmag), Octopus Recordings, Toolroom Trax, Terminal M, SCI + TEC, Bedrock, Cecille, Noir, Defected, Tronic şi Suara.

Links:
• http://www.ramirolopez.es/
• https://www.facebook.com/ramirolopezdj/

♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫

Juliet Fox (Drumcode, Odd Recordings, Toolroom Trax)

Prezenţa lui Juliet Fox pe scena Techno nu poate fi ignorată. Creșterea ei a fost rapidă și neîncetată, cu un succes nenumărat de producții, astfel încât a ajuns să debuteze într-un timp foarte scurt, fiind invitată foarte des la evenimente în toată lumea.
Anul trecut a colaborat cu Ramiro Lopez la două piese de succes : “Twisted” şi “Come Closer”, o piesă ce a ajuns în setul lui Adam Beyer. Anul 2017 pentru ea a fost un an reuşit, reuşind să ajungă în ţări precum Thailanda, Korea de Sud, China, Singapore, Germania ( Berlin, oraşul său natal ), USA, Africa de Sud, Canada, etc.
Recenta sa colaborare cu Arjun Vagale, “Radiate”, a ajuns să fie apreciată de artişti precum : Sam Paganini, Pan-Pot, Alan Fitzpatrick, Pleasurekraft şi Noir.

Links:
• https://www.facebook.com/djjulietfox
• https://soundcloud.com/djjulietfox

♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫

❗ [ Restul artiştilor vor fi anunţaţi pe parcurs. ] ❗

⛺ Locaţie: Extreme Park Cernica
• Vom lua măsuri de precauţie în caz de precipitaţii sau temperaturi scăzute.

♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫ ☼ ♫

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/215174315867824/

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2202

Eveniment postat de organizator

marco s

Adaugat in urma cu 1911 zile, 26 Ian. 2019

Adaugat de marcosmusictechno

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .