poze flash mob party by frontline crew daimon pool club

FLASH MOB PARTY by Frontline Crew @ Daimon Pool & Club

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 21 Iunie 2014 22:00

Categorii: Petreceri

Sâmbătă, 21 iunie, Daimon Pool & Club se transformă în cel mai mare ring de dans în aer liber din București, unde muzica bună, mișcarea, distracția și diversitatea sunt elementele principale ale unei nopți de vară perfecte.

 


Începând cu ora 22.00, toți amatorii de petreceri la marginea piscinei sunt așteptați la un warm-up antrenant, asigurat de Cypher, DJ-ul trupei Frontline, care va include muzică pe toate gusturile. Pe parcursul serii, gazdele petrecerii – Frontline Crew – vor susține scurte ateliere, în cadrul cărora vor preda pași simpli de dans persoanelor din public. Astfel, fie că ești pasionat de stilul dancehall, de hip-hop, funk sau preferi muzica house, te vei distra alături de prieteni și vei învăța mișcări noi de la unii dintre cei mai apreciați street dancers din România. 


La ora 1.00, petrecerea va culmina cu un Demo Show susținut de Frontline Crew, care își vor demonstra skill-urile  perfecționate de-a lungul anilor. Momentul va fi continuat cu un Flash Mob la care vor putea lua parte toți cei prezenți, pentru a exersa pașii de dans abia învățați. 


Frontline Crew este un grup de instructori de dans profesioniști, cu experiență de peste 6 ani în domeniu, perioadă în care au acumulat în palmares numeroase premii în cadrul competițiilor internaționale. Au colaborat cu diferite companii, printre care Vodafone, Chevrolet, BMW, Adidas,Samsung, sau Kiss TV. De asemenea, o parte dintre membri au constituit trupa de balet a emisiunii „În puii mei” (Antena 1) și s-au calificat în semifinalele „Românii au talent” (PRO TV) în 2013. 


Se remarcă prin versatilitatea stilurilor abordate și prin introducerea în România a unor concepte inovatoare, precum Dancing Catwalk, Vogue & Waacking. 


Prețul biletului este de 15 RON la intrare și de 10 RON prin rezervare online pe www.daimonclub.ro. Rezervările se pot face și telefonic, la numărul 0749 259 981. 


Vino să te distrezi în pași de dans și să iei parte la cel mai tare Flash Mob din această vară!

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 670
Cuvinte cheie: Bucuresti
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 2249 zile, 19 Iun. 2014

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1314

Alte Evenimente din Bucuresti
asr aikido curs de aikido pentru adulti

ASR Aikido - Curs de aikido pentru adulti

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
am abilitati arte martiale abilitati

AM.abilităţi („Arte Marţiale – Abilităţi”)

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
asr jujutsu adul i 14

ASR Jujutsu, Adulți (+14)

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 2 Septembrie 2020
rock metal nation fest 2

Rock Metal Nation Fest #2

Bucuresti, Bucuresti. 18 Sep 2020 - 19 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .