poze foreign bass i

Foreign Bass I

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 10 Ianuarie 2018 22:00
Club Fabrica, Strada 11 iunie nr. 50

Categorii: Petreceri

Anul nou începe promițător atât pentru raverii adevărați cât și pentru proiectul nostru "Foreign Bass", ce pare să fie un succes total.

2018 începe cu mult bass, pe data de 10 ianuarie situându-se primul eveniment marca "Foreign Bass" .
Evenimentul se va ține în club Fabrica unde headliner-ul nostru "Bone N Skin" va demola clădirea împreună cu alți tineri artiși ce încep să facă ravagii în scena underground din România.

LINE UP:

BONE N SKIN (Nemanja Lukic),
Este un DJ, producător și co-fondator al casei de discuri "STORM Records".
Originar din Belgrad, Serbia, având o pasiune pentru mai toate genurile de muzică electronică, cum ar fi Dubstep, Future, Trap etc., Bone N Skin şi-a început cariera de producător in 2012, de distracție şi din curiozitate, şi a ajuns la a avea un fan base numeros şi sprijinul multor artişti cunoscuți, precum Zomboy, MUST DIE!, Apashe, Black Tiger Sex Machine şi mulți alții.
În 2013 acesta a lansat un remix pentru melodia lui Zomboy, "Vancouver Beatdown" prin casa de discuri a lui SKisM, Never Say Die Records. Un an mai târziu, single-ul său, "Brain Stuff", a apărut în compilația BFA alături de Dodge & Fuski, Louis The Child, Barely Alive etc.
Cea mai recentă lucrare a sa este reprezentată de remixul său pentru Apashe, lansat prin Kannibalen Records şi ultimul său single "Brainworm".

Xenomorph (Dani Tăicuțoiu),
Este un artist român ce și-a început cariera în muzică (ca și DJ) în ianuarie 2010 pe când el avea doar 10 ani.
Mai târziu, în februarie 2014, acesta s-a apucat de producing și a atras foarte rapid atenția marilor artiști precum: Borgore, Jphelpz, D-jahsta, Dion Timmer și mulți alții.
La numai 15 ani, tânărul artist experimentase deja senzația de a fi pe scenă, fiind urmărit de un număr mare de oameni, acesta participând ca headliner la un eveniment din Franța, eveniment ce a adunat peste 1500 de oameni.
De-a lungul timpului, Xenomorph a împărțit aceeași scenă cu titani ai industriei precum: Wilkinson, Jeru The Damaja, Paraziții, Psihotrop și alți artiști foarte bine cunoscuți în rândul tinerilor.
La momentul ăsta, Dani are aproape 8 ani de experiență și este recunoscut pentru sunetele sale unice, steaua cu 5 colțuri întoarsă invers și stilul agresiv pe care acesta îl abordează atunci când este pe scenă.

Exposure (Denis Morariu),
Cunoscut pentru alias-ul său "Exposure", este un tanar DJ si producator de 19 ani din Brasov.
Acesta și-a început producția muzicală în adevaratul sens al cuvantului în anul 2014, până atunci doar cochetând cu acest concept.
Inspirația sa a venit în anul 2010, odata cu aparitia pe scena a lui Skrillex, iar în timp s-a declarat fan al lui Zomboy, Must Die!, Jauz, Joyryde, Kill The Noise si Virtual Riot.
În seturile sale vom găsi variații de genuri, pornind de la Dubstep, Basshouse, Trap și Jungle Terror.
Ca prestații live, acesta s-a făcut remarcat alături de Gojira & Planet H, cei doi susținandu-l în toata această perioadă, iar cea mai mare realizare a acestuia a fost clasarea pe locul 8 in topul Spinnin Talent Pool, cu remixul piesei Forbidden Voices a lui Martin Garrix.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1365
Cuvinte cheie: Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2303 zile, 29 Dec. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .