poze hotelul copiilor

Hotelul Copiilor

Bucuresti , Bucuresti. Luni 1 Iunie 2015 10:00 - Luni 1 Iunie 2015
Hotel Class – Strada Garlei 30A, Sector 1, Bucuresti

Categorii: Petreceri

Rotaract Club Bucuresti va invita la Hotelul Copiilor, un eveniment caritabil pentru copii, ce va avea loc pe data de 1 Iunie, la Hotel Class din Bucuresti. Copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 10 ani vor avea parte de o zi dedicata in exclusivitate lor in care vor putea participa la ateliere si cercuri educationale, precum si la un program scenic. Fondurile stranse vor fi donate Spitalului Clinic de Copii din Brasov sub forma unui aparat de ventilatie.

Hotelul Copiilor este un proiect initiat din dorinta de a le oferi copiilor oportunitatea de a sarbatori Ziua Internationala a Copilului intr-un cadru informal si distractiv. Activitatile desfasurate vor fi creative si le vor stimula participantilor dorinta de a invata cum sa confectioneze diverse obiecte cu propriile maini: planse cu nisip colorat, marionete din pungi de hartie, animalute din fetru si chiar constructii cu piese Lego.

Facilitarea asimilarii unor cunostiinte de baza in domenii precum educatia rutiera, prim-ajutor si educatia orala este asigurata printr-o serie de cercuri educationale sustinute de Politia Rutiera, Serviciul de Salvare Bucuresti si SolaDent.

Aceste ateliere si cercuri de educatie vor avea fiecare o durata medie de 25-30 de minute si se vor desfasura in paralel cu un program scenic compus din dansuri, momente scenice interactive, spectacol de emotii si un recital sustinut de Dalma Kovacs.

Dalma a facut parte din echipa Divertis, a participat la Eurovision, Vocea Romaniei si in emisiunea Te cunosc de undeva. In cele mai recente proiecte, talentata artista este vocea personajului Elsa din filmul animat “Regatul de Gheata” (Frozen), o productie Walt Disney.

Accesul la eveniment se va face pe baza unor pachete de participare: Kinder (35 Ron), Prichindel (55 Ron) si Junior (75 Ron). Fiecare pachet contine accesul la programul scenic si la toate cercurile educationale, numarul de ateliere fiind cel care variaza: Kinder – acces 1 atelier, Prichindel – acces 2 ateliere, Junior – acces 3 ateliere. Pretul standard pentru un atelier este de 25 de Ron.

Acest eveniment este unul caritabil, asadar fondurile colectate vor fi redirectionate catre Spitalul Clinic de Copii din Brasov sub forma unui aparat de ventilatie esential in tratamentului nou-nascutiilor cu probleme respiratorii. Hotelul Copiilor este primul eveniment dintr-o initiativa mai ampla care isi propune strangerea fondurilor necesare achizitionarii acestui aparat, si anume 32.000 Euro.

Hotelul Copiilor este sustinut de:
Sponsor principal: Hotel Class 4*
Sponsori: Rotary Club Atheneum, Echipamente AV, Haribo, Andana Pan, Momentos, Delaco, Kandia Dulce, Events by Carmen Ionita si Karaoke DJ.
Partener principal – Funny Land.
Parteneri: City Script Studio, Step in Art, Creative Arts, EduBricks, TinyWorkshops, Politia Rutiera, SolaDent, Serviciul de Salvare Bucuresti, Vizoo, Daruiesc.ro si Rita Veverita.
Parteneri media: Melc Codobelc.
Sustinatori: Poveste cu Cai.

Website: www.hotelulcopiilor.rotaract.ro
Facebook: www.facebook.com/hotelulcopiilor

Contact: Simona Panait – simona.panait@rotaract.ro
Adresa: Hotel Class – Strada Garlei 30A, Sector 1, Bucuresti

Mai multe detalii: http://www.hotelulcopiilor.rotaract.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1606
Cuvinte cheie: karaoke , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

bran

Adaugat in urma cu 3109 zile, 26 Mai. 2015

Adaugat de rotaract2015

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
curs on line 2024 urbanism si amenajarea teritoriului

CURS ON-LINE 2024 URBANISM SI AMENAJAREA TERITORIULUI

Bucuresti, Bucuresti. 15 Ian 2024 - 19 Ian 2024
curs online live dezvoltare personala parcurgere drumului

CURS ONLINE LIVE DEZVOLTARE PERSONALA ”PARCURGERE DRUMULUI ...

Bucuresti, Bucuresti. 11 Dec 2023 - 18 Dec 2023
cursuri on line functionari publici 2024

CURSURI ON-LINE FUNCTIONARI PUBLICI 2024

Bucuresti, Bucuresti. 8 Ian 2024 - 12 Ian 2024
concert aniversar fuego 30

Concert aniversar Fuego - 30

Bucuresti, Bucuresti. Joi 30 Noiembrie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .