poze life s a beach and then you party

Life's A Beach And Then You Party

Bucuresti , Bucuresti. Joi 15 Aprilie 2010 21:30
Club Goblin (str. Smardan, nr. 30)

Categorii: Petreceri

Pentru ca se apropie vara si pentru ca ne sta gandul la mare, ne-am gandit sa aducem soarele in Club Goblin. Pentru o noapte plaja va intra in club pe ritmuri de reggae, roots, dancehall, dub si jungle. Asa ca, in acest an, sezonul estival va incepe mai devreme, pe data de 15 aprilie, la Life’s A Beach And Then You Party.

Drept urmare, va asteptam in club Goblin cu echipamentul de plaja la voi (slapi, bermude, sandale, ochelari de soare, etc.) pentru a petrece ca pe plaja. Si pentru ca stim cat de greu este sa rezisti pe plaja fara o hidratare corespunzatoare, am hotarat ca in pretul biletului sa fie inclus si un JagerMandarine. Mai mult decat atat, daca vei veni impreuna cu prietenii, poti primi o sticla de Whisky + 4 RedBull cadou (asa, ca pentru situatii de canicula).

Atmosfera estivala va fi intretinuta de East Roots Sound, adica Selecta B, RasTea, I-Sheba si Dani, care va vor aduce mai aproape de insulele Caraibe cu ajutorul muzicii reggae, roots, dub si jungle. Iar, pentru ca marea sa fie si mai aproape de noi, Raizah va pregati un set de dancehall si nu-roots astfel incat peisajul muzical sa fie complet si petrecerea sa tina pana inspre orele diminetii.

Ne cerem scuze pentru ca nu vom avea Radio Vacanta si porumb fiert, insa am vrut sa lasam anumite placeri specifice si pentru la vara.

Asa ca, pentru a porni cu dreptul sezonul, va asteptam impreuna cu gasca joi, 15 aprilie in Club Goblin la Life’s A Beach And Then You Party. Pretul biletului de intrare va fi 12 Ron (cu un JagerMandarine gratis) si cea mai tare gasca primeste o sticla de whisky +4 Redbull.

Mai multe detalii: http://ro.jah-army.net/lifes-a-beach-and-then-you-party

Pret bilet: 12 ron

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 441
Cuvinte cheie: Army , East , Reggae , Roots , a , and , b , beach , dancehall , dhani , dub , goblin , isheba , jah , jungle , life's , party , raizah , rastea , selecta , sound , then , you , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

cornel

Adaugat in urma cu 3512 zile, 04 Apr. 2010

Adaugat de jaharmy

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 16 Nov 2019 - 30 Nov 2019
teatru pentru copii muzicantii din bremen

Teatru pentru copii - Muzicantii din Bremen

Bucuresti, Bucuresti. 17 Nov 2019 - 17 Nov 2019
cum influen eaza modul in care ai fost crescut rela iile tale

Cum influențează modul în care ai fost crescut relațiile tale

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2019
concert annihilator

Concert Annihilator

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 19 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .