poze scinteia nocturna

SCÎNTEIA Nocturnă

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 3 Mai 2014 08:00 - Duminică 4 Mai 2014
Studio D.A.N.S: Popa Nan nr. 82

Categorii: Petreceri

Numar min/max participanti: 100/300

nocturna SCÎNTEIA

Tovarăși și tovarășe, pe data de 3 mai, ne încolonăm în Popa Nan 82, de la ora 20.00, pentru a depăna amintiri din Epoca de aur la nocturna SCÎNTEIA. Vă vrem îmbrăcați în proletari, asortați cu cravată roșie cu dungi tricolore, ori cu cămașă portocalie și chipiu albastru, cu matricole și multe insigne. Și-n loc de lozinci, aduceți merinde din anii 80: Cico, Glucoză, nemuritoarea Eugenie, bomboane „la vărsat” ori înghețată Polar; și la final, ne arătați tovărășia în donații de 30 lei.

Ne angajăm să vă oferim buna-dispoziție, să muncim cu drag și spor pentru al nostru viitor. Organizăm pe unități și detașamente cele mai cutezătoare ateliere: vedem cum a evoluat Televiziunea Romînă din regimul comunist și pînă în ziua de azi, fugim din țară ca să aflăm tainele machiajului japonez contemporan, răsfoim almanahuri de design interior, ca mai apoi să ne încercăm pe ascuns creativitatea pictînd pe mobilă. Chiar dacă rația este mică, ne arătăm talentul de bucătar, aflăm tainele soiurilor de vin romînesc, pentru a năzui în final o iubire mare ca a conducătorilor! Intonăm cu solemnitate tricolorul ca să aflăm cine este „eroul patriei”; stăm la coadă la spectacolul de impro cu Backstage Boys, ca mai apoi să defilăm până în mansarda din Traian 107. Aici ne simțim în siguranță, căci adoptăm o viață echilibrată și reușim să ne înțelegem pe noi înșine. Iar pînă în zori ne punem pe complotat, căci avem jocuri de jucat și visuri de realizat.

Pionieri, șoimi ai patriei, ori stimați proletari, vă așteptăm să raportați prezența la noi@incubator107.com și cutezători să ne întâlnim la nocturna SCÎNTEIA!

Mai multe detalii: http://bucuresti.incubator107.com

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 700

Eveniment postat de organizator

incubator107

Adaugat in urma cu 3612 zile, 29 Apr. 2014

Adaugat de incubator107

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .