poze programul teatrului in culise 21 27 martie 2014

Programul Teatrului În Culise 21-27 Martie 2014

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 21 Martie 2014 19:00 - Joi 27 Martie 2014
Piata Natiunile Unite nr. 3-5 In Culise Teatru Pub

Categorii: Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 40/70

Teatru pe pâine sau bruschete cu teatru!

Vineri, 21 Martie
Ora 19:00
PROȘTII SUB CLAR DE LUNĂ - comedie
De Teodor Mazilu
Cu Alex Vlad, Ioana Chelmuș, Ștefan Nistor, Alina Petrică, Laura Marin
Regia: Cristian Bajora
Durata: 1h
Preț bilet: 30 lei

O comedie despre traiectoria pe care o urmează viața de cuplu, o imagine-metafora pentru o societate dezumanizată în care până și viața de familie se vinde și se cumpără cu o nonșalanță uimitoare.

Căutarea fericirii nu se sfârșește după căsătorie. O femeie care nu lucrează nu va fi niciodată prea încântată de faptul că soțul său își iubește meseria pe care o practică cu plăcere și uită că are acasă o prințesă de întreținut. Un bărbat arivist nu va fi niciodată prea încântat că soția sa îi oferă foarte multă iubire.. și cam atât. Și-atunci se produce ruptura în cele două cupluri din poveste – Gogu o părăsește pe Clementina pentru Ortansa, Ortansa îl părăsește pe Emilian pentru Gogu și cei doi se unesc sub semnul banului. Dar nu trăiesc fericiți până la adânci bătrăneți. Pentru că uneori fericirea nu înseamnă nici bani, nici iubire...

Ora 21:30
STAND UP COMEDY cu TOMA, SERGIU și ANDREI
Preț bilet: 20 lei

Sâmbătă, 22 Martie
Ora 19:00
IMAGINEAZĂ-ŢI CĂ EŞTI DUMNEZEU - comedie
După texte de Matei Vişniec
Cu: Ştefan Nistor, Florin Frăţilă. Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Ioana Chelmuş, Ionuţ Iftimiciuc
R: Cristian Bajora
Durata: 1h30
Preţ bilet: 30 lei

Primul spectacol produs şi montat în spiritul şi urmărind misiunea Teatrului În Culise, având în distribuţie actori tineri, foarte înzestraţi şi curajoşi, folosindu-se de imensul atu al textelor lui Matei Vişniec, Imaginează-ţi că eşti Dumnezeu propune o altfel de experienţă pentru spectatori. Aceştia vor putea vedea un teatru sincer, fără prea multă scenotehnică, dar cu siguranţă şocant şi intrigant.
Spectacolul vorbeşte despre iubire, despre absurdul din vieţile noastre, despre fuga continuă spre ceva despre care de multe ori nu avem foarte multe informaţii, despre România, despre teatru, şi reuşeşte să atingă şi să lovească, făra să plictisească niciun moment, prejudecăţi şi idei periculos de amintit.

Ora 21:30
STAND UP COMEDY cu CRISTIAN DUMITRU & FRIENDS
Preț bilet: 20 lei

Ora 23:30
STAND UP COMEDY cu CRISTIAN DUMITRU & FRIENDS
Preț bilet: 20 lei


Duminică, 23 Martie
Ora 19:00
SCRISORI CĂTRE RITA – THE SHOW – comedie erotică
După Ştefan Caraman
Cu: Ştefan Nistor, Andreea Stafie/Laura Marin
Regia Cristian Bajora
Durata: 1h30
Preţ bilet: 30 lei

În urma succesului de care s-a bucurat primul sezon al serialului Scrisori către Rita între lunile martie şi septembrie 2012, Nic Labiş şi Rita iau iarăşi forme umane, de data aceasta într-un show unic de 1h şi 30 minute., în stagiunea 2012-2013 a Teatrului În Culise.
Un spectacol aproape de stand-up comedy, fără scrupule, fără ruşine, fără perdea, un show în care îţi vei regăsi cele mai ascunse fantezii şi gânduri, Scrisori către Rita – The Show este un spectacol erotic, datorită minunatei prezenţe nud a Andreei Stafie/Laurei Marin, o comedie absolută graţie lui Ştefan Nistor care interpretează şi povesteşte cu sinceritate şi lejeritate, câteodată filosofic şi metafizic mulţumită excentricităţii lui Ştefan Caraman şi o experienţă cultural specială pentru care trebuie să mulţumim regizorului Cristian Bajora care a avut curajul de a aduce acest roman pe scenă.

Ora 21:30
STAND UP COMEDY OPEN MIC cu CRISTIAN DUMITRU
Intrare liberă

Luni, 24 Martie
Ora 20:00
MONOLOAGELE VAGINULUI - monodramă
Dupa: Eve Ensler
Cu: Diana Giubernea
Regia Mona Gavrilaş
Durata: 1h
Preţ bilet: 25 lei

Foarte longeviv, spectacolul regizat de Mona Gavrilaş a stârnit interesul publicului din toată ţara, care a vrut să îl vadă şi să îl revadă. Această adaptare românească a unui text american celebru şi controversat la vremea apariţiei sale, are câteva atuuri: subiectul abordat – universul feminin, cu emoţiile şi trăirile specifice, viziunea regizorală care nu se bazează pe artificii, ci pe comunicarea cu publicul, care devine parte integrantă în spectacol şi, mai ales, jocul actoricesc al Dianei Giubernea, care se insinuează ca o şerpoaică, reuşind să îşi schimbe identitatea, să călătorească în timp şi în spaţiu, împreună cu toţi cei din sală.

Marți, 25 Martie
Ora 20:00
TREI PIESE SCURTE FĂRĂ SEX – comedie (18+)
Texte: Rodrigo Garcia – Lucru; Theo Herghelegiu – O seară cu BG; Aldo Nicolaj – Actorul
Cu: Ionuţ Iftimiciuc, Alexandru Minculescu, Alex Vlad
Regia: Cristian Bajora
Durata: 1h40
Preț bilet: 30 lei

Trei - pentru că e cu trei actori
Piese - pentru că sunt texte de teatru
Scrute - pentru că nu sunt lungi
Fără sex - pentru că nu sunt despre sex
(deși e greu să vorbești sau să faci ceva timp de 1h40 ore fără să amintești despre asta)

O experiență marca În Culise, un spectacol despre tine, despre noi, despre viață, despre nimicul din jurul nostru, despre lucrurile frumoase, despre lucruri urâte, despre actori, despre desene animate, despre McDonald's și hamburgeri, despre pistoale și clovni.

Un spectacol greu de suportat pentru orice spectator chinuit de complexe și preconcepții, dar, așa cum spune actorul Ionuț Iftimiciuc - Teatrul nu e pentru toată lumea - cu atât mai puțin teatrul independent, teatrul care are misiunea de a transmite un mesaj - un strigăt.
O comedie - pentru că vei râde (chiar dacă amar) Trei Piese Scurte Fără Sex este un spectacol complet care va aduce publicul spectator în stări și gânduri unice - va problematiza și va explica, va da răspunsuri și va întreba - un produs cultural de certă valoare.
Interzis sub 18 ani - limbaj groaznic.

Miercuri, 26 Martie
Ora 20:00
TOASTER – Show de Comedie
Preț bilet: 25 lei
Suntem o trupă de 7 actori / acrobați mentali, care mai de care mai dependenți de adrenalină, pe numele noastre: Mihai Nita, Zory David, Smaranda Nicolau, Andrei Bratu, Alex Zlavog, Valentin Hurdubaie si Andrei Negoita.

În locul nostru, unii ar face bungee jumping, alții s-ar arunca din avioane, dar noi am ales cel mai extrem dintre sporturi: acela în care te sui pe scenă în fața unei mulțimi de oameni fără să ai habar ce urmează - IMPROVIZAȚIA.
Joi, 27 Martie
Ora 19:00
CONVERSAȚII CU MAFIA - comedie
De Sam Henry Kass, Traducere Vania Pierșinaru
Cu: Cristian Bajora, Paul Alexandru, Alexandru Minculescu, Ionuț Iftimiciuc, Laura Marin, Maria Popovici
Regia: Cristian Bajora
Durata: 1h30
Preț bilet: 30 lei

The Godfather, Once upon a time in America, Goodfellas, Casino, Scarface, American Gangster. Un cap de cal sub cearceaf, mult fum, jocuri de cărți, pistoale. Bărbați puternici și femei ușoare. Prietenii pe viață și pe moarte. Mafia a fost și va fi unul dintre subiectele preferate ale scenariștilor. Conversații cu mafia este primul spectacol de teatru care te introduce în atmosfera acestei lumi dubioase și necunoscute. Absurd de comic, de o sinceritate brutală și profund isteric, spectacolul reunește personaje care reprezintă o încântare pentru privitori, reușind să transmită cum se derulează viața unui gangster.

Mai multe detalii: http://inculise.ro/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 831

Eveniment postat de organizator

vania piersinaru

Adaugat in urma cu 3681 zile, 19 Mar. 2014

Adaugat de Teatrul In Culise

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .