poze  top dog

"Top Dog"

Bucuresti , Bucuresti. Joi 7 August 2014 20:00
BackYard Garden&Pub: str. Popa Nan, nr. 5

Categorii: Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Noutati peste noutati in programul Teatrului Rosu! Joi, 07 august 2014, va invitam la “Top Dog”, cu Andrei Seusan si Daniel Hara.

Pe Daniel l-ati mai vazut pe scena Teatrului Rosu in comedia “Iubirea e un lucru foarte mare“, insa Andrei este pentru prima data parte a unui spectacol gazduit de noi. Propunem sa il incurajam si sa ii uram “Bun venit!”, noi speram sa ii placa experienta “teatrala rosie” si interactiunea cu publicul nostru minunat.

Despre “Top Dog”:

"Ești închis într-un ciclu nesfârșit al conformismului, o rutină mediocră care te macină, întreruptă numai de cele mai nașpa și insipide distracții, dintre care asta este în mod evident una.”

Acest show de stand up comedy este conceput dupa textul „Wake up and smell the coffee” scris de Eric Bogosian. Personajele acestui spectacol comunica direct cu spectatorii timp de șaptezeci și cinci de minute printr-o inlantuire de monoloage si ipostaze ale cetateanului modern.

Textul scris de Eric Bogosian este unul dur si este in subsidiar o critica virulenta la adresa omenirii, a obiceiurilor cliseistice de zi cu zi, mergand atat de departe incat sa desfinteze esenta umanitatii insasi. Toata aceasta parte serioasa este invelita intr-o comedie care atinge subiecte dintre cele mai sensibile, ceea ce face din acest text o forma de comedie neagra cu puternice accente de ironie.

Lipsa decorului permite plasarea actiunii in mai multe locatii plecand din sala de spectacol si ajungand intr-un aeroport, in cabinetul unui Guru sau la marginea unei sosele.

Textul propune o serie de personaje cotidiene, usor recognoscibile, simpatice sau antipatice dar pline de haz ce isi exprima problemele si gandurile prin monoloage cu teme religioase, politice, sociale, medicale, etc..

„Life is like a box of chocolates. You never know what you`re gonna get.” O mare idee a civilizației occidentale.

Informatii si rezervari: 0723196376 | e-mail: teatrulrosu@yahoo.com | pagina de facebook

Mai multe detalii: http://teatrul-rosu.com

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 375
diana bordianu

Adaugat in urma cu 2369 zile, 28 Iul. 2014

Adaugat de TeatrulRosu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1118

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
  • Ai ceva de zis?

    .