poze les films de cannes a bucarest 2015

Les Films de Cannes a Bucarest 2015

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 23 Octombrie 2015 20:00 - Joi 29 Octombrie 2015
Cinema Studio, Cinema PRO, Cinema Elvire Popesco

Categorii: Spectacole si Filme , Festivaluri , Conferinte si Seminarii

Les Films de Cannes a Bucarest revine cu ediția a 6-a!

Unul dintre cele mai așteptate filme din selecția Festivalului de la Cannes, Dheepan, în regia lui Jacques Audiard, distins cu Palme d’Or și elogiat de presa internațională, va fi proiectat în premieră în România, la cea de-a șasea ediție a Les Films de Cannes à Bucarest, care va avea loc între 23 și 29 octombrie la Cinema Studio,Cinema Elvire Popesco și CinemaPRO. Jacques Audiard, regizorul filmului, este unul dintre invitații speciali ai ediției de anul acesta.

Anul acesta, organizatorii au pregătit festivalul împreună cu spectatorii săi: pentru prima dată, în urma voturilor pe site-ul oficial www.filmedefestival.ro, ei au ales atât a treia sală de proiecție, CinemaPRO, cât și posterul ediției.

În cinci ani, Les Films de Cannes à Bucarest a devenit unul dintre cele mai ample evenimente culturale din Capitală. Anul trecut, a adus peste 14.000 de spectatori în săli, numeroase filme au rulat cu casa închisă, iar aproape jumătate din numărul total de bilete au fost cumpărate înainte de începerea festivalului. La cererea publicului, au fost organizate proiecții suplimentare, după încheierea lui. În octombrie, Les Films de Cannes à Bucarest va aduce zeci de filme în premieră absolută în România, în peste 100 de proiecții, unele programate în prezența cineaștilor, masterclass-uri, mese rotunde, retrospective și alte evenimente speciale.

Printre filmele de la Cannes pe care veți avea șansa de a le vedea anul acesta în cadrul Festivalului, pe lângă laureatul Palme d'Or, se numără The Assassin, The Lobster, Chronic, The High Sun, Rams, Cemetery of Splendour și Tale of Tales.

Biletele pot fi cumpărate online prin Eventbook sau de la casieriile cinematografelor. Programul complet al festivalului se regăsește aici: http://filmedefestival.ro/2015/program/

Mai multe detalii: http://filmedefestival.ro/2015/

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
laura ducu

Adaugat in urma cu 3116 zile, 15 Oct. 2015

Adaugat de MissAltheea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 145

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .