poze stealth made in romania

STEALTH- Made in Romania

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 18 Februarie 2011 21:00 - Sâmbătă 19 Februarie 2011
TURTURELE 11

Categorii: Spectacole si Filme , Petreceri , Muzica si Concerte , Jocuri si Concursuri , Inaugurari , Cluburi si Discoteci

„Stealth – Made In Romania”

Prezentare concert George Baicea


Chitarist, compozitor şi vocalist, George Baicea este cotat la ora actuală ca fiind unul dintre cei mai buni chitarişti de Electric Blues din România.

Începuturile carierei sale muzicale sunt legate de Alexandru Andrieş, împreună cu care a cântat în cadrul unor festivaluri şi spectacole celebre şi cu care a colaborat în realizarea multor albume de gen. A început să compună în anul 1995, dar primul său album solo, “Prins în trafic” a apărut pe 24 februarie 2000. Cel de-al doilea album semnat George Baicea, “Trafic Greu”, a apărut în 2001, fiind nominalizat un an mai târziu la premiile Industriei Muzicale Româneşti, categoria „Cel mai bun album jazz-blues”. În anul 2001, a compus muzica pentru filmul „Incidentul Ankara”, în regia lui Antoniu Vasiliu Berenyi, pentru ca, ulterior, sa inregistreze inca doua albume, „Cinderella”, cu Steve Clarke si Nicu Georoiu (2005) si „Vintage Stories: Jamming In Germany” (2006).

Trupa George Baicea Blues Band reprezintă o etapă de evoluţie în cariera sa solo, bucurându-se de succes în cadrul unor festivaluri importante, precum: Festivalului Internaţional de Blues Bucureşti, Festivalul Internaţional de Jazz Braşov, „Jazz Recall Festival” – Cluj Napoca, Gărâna International Jazz Festival, Târgul Internaţional de Arte Vizuale, Bucureşti, dar şi în cadrul concertelor susţinute în Germania şi Olanda sau in deschidere la Coco Montoya, John Hammond, Eric Sardinas sau... Steve Vai !

Evenimentul de la Jukebox prilejuieşte lansarea oficiala la Bucuresti a primului DVD romanesc de Blues, „Stealth – Made In Romania” (produs de A&A Records impreuan cu Event Plus). În cadrul concertului de pe 18 februarie, de la Jukebox, George Baicea va cânta alături de Cătălin Răsvan şi Nicu Georoiu, actualii membrii ai Electric Blues Band-ului George Baicea.

Mai multe detalii: http://clubjukebox.ro/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 966

Eveniment postat de organizator

jukebox

Adaugat in urma cu 3511 zile, 09 Feb. 2011

Adaugat de jukebox

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 63

Alte Evenimente din Bucuresti
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
curs masajul balinez cu bete de bambus

Curs: Masajul Balinez cu Bete de Bambus

Bucuresti, Bucuresti. 12 Sep 2020 - 20 Sep 2020
curs tehnica mozaic

Curs tehnica mozaic

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 26 Septembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .