poze roast challenge stand up comedy luni 15 octombrie bucuresti
poze roast challenge stand up comedy luni 15 octombrie bucuresti poze roast challenge stand up comedy luni 15 octombrie bucuresti poze roast challenge stand up comedy luni 15 octombrie bucuresti

Roast Challenge (Stand-Up Comedy) Luni 15 Octombrie Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Luni 15 Octombrie 2018 20:00 - Luni 15 Octombrie 2018
Club 16, Ion Cimpineanu nr. 16

Categorii: Spectacole si Filme , Stand Up Comedy , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 30/60

Stand-Up Comedy Luni 15 Octombrie 2018

Luni, 15 octombrie 2018 te asteptam la Club 16 din Bucuresti sa vezi primul show de Roast Challenge din Romania. 8 Comedianti se vor duela in mai multe reprize pana va ramane un singur castigator. Spectacolul va fi filmat iar intrarea este libera. Daca vrei sa fii in sala la acest show unic de Stand-Up Comedy Roast rezerva un loc in sala sunand la: 0758.718.480

Comedianti ce se vor duela:

Gafton Anisia este o moldoveanca cu simtul umorului fiind una dintre putinele femei care fac stand-up comedy. A devenit cunoscuta dupa ce a participat la emisiunea concurs de pe pro tv “Romanii au talent” iar mai apoi din emisiunea Extra Night Show (ex Un show Pacatos) de pe Antena 1.

Gabriel Gherghe: Este finalist iUmor Antena1, câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Moldovean din Iaşi, face stand-up comedy din mai 2012 şi a avut deja spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţară, a urcat pe scena Deko Cafe şi Club 99 alături de comedianţi consacraţi ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel şi Bordea. A mai avut spectacole şi în cadrul Stand-Up în The City cel mai cunoscut turneu de profil din România şi la Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy Cluj.

Serghei, un tânăr carismatic care se face plăcut prin naturalețe și prin accentul lui moldovenesc, a avut succes chiar de la prima apariție pe scenă în anul 2012.

Încă de când s-au cunoscut, Serghei și Anisia au susținut nenumărate spectacole prin toată țara și promit să distreze publicul oriunde se duc, făcând astfel rețeta perfectă pentru o seară în care voia bună e la ea acasă.

Bogdan Nitu,
Are o experienta de 3 ani in stand-up comedy si este membru al trupei de umor hi OS 3.0 care are in prezent aproape 40,000 de urmaritori pe facebook. Impreuna cu Cristian Dumitru prezinta emisiunea online “Mi-e Foame!”

George Bonea este unul dintre comediantii cu experieta din Romania, fiind cunoscut atat pentru show-uri cat si pentru aparitiile TV, in presa sau in online. S-a facut remarcat prin aparitiile TV, prin stilul energic, glumele cu talc, subiectele actuale si sociale, cinism si ironie. George Bonea face stand up comedy de mai bine de 5 ani in Bucuresti si in tara, insa a devenit cunoscut publicului larg in mai 2015, cand a ajuns in semifinala “Romanii au talent”. Temele show-urilor sale sunt legate de societate, cutume, istorie, relatii, intamplari din viata.

Zloteanu Bogdan:
Cunoscut ca şi Bobitzi, un comediant ce apartine noii generații ce îsi propune să combine în stilul lui propriu viziunea sa comică față de lumea în care traieste cu improvizatia umoristică specifică curentului bobitzienean de la sf sec 21. Pe Zloteanu l-ai putut vedea si in emisiunea iUmor unde a reusit sa ajunga pana in finala.

Alex Serban:
A participat la emisiunea iUmor unde a reusit sa incante juriul si publicul prezent cu farmecul sau.
Este un tanar comediant grasut, moldovean si ochelarist, dar cu toate acestea este narcisist.
Ii place sa creada despre el ca e foarte frumos, foarte cuceritor, foarte amuzant si foarte modest.
A facut pana acum stand-up comedy pe toate scenele importante din Bucuresti si din tara, unde a fost invidiat de bărbați, adorat de femei,dar aplaudat de toată lumea.

Daniel Harmanescu– Mama lui si-a dorit sa se faca preot, dar nu i-a placut cum ii venea sutana.

Spectacolul va fi prezentat de Cristian Dumitru :
A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breazla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii.
De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii.
Desi nu apare pe tv cu siguranta il stii din mediul online unde este foarte activ de ani de zile. Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!
Cristian se mandreste cu faptul ca este cel mai bun comediant care nu apare pe tv dar si ca are cel mai interactiv show de la noi din tara.

Rezervari la: 0758.718.480

INTRAREA ESTE LIBERA!

Mai multe detalii: http://www.standupcomedylive.ro/roastchallengestandupcomedy

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 566

Eveniment postat de organizator

cristian

Adaugat in urma cu 2024 zile, 10 Oct. 2018

Adaugat de cristiandumitru

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 721

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .