poze halloween fest 2023

HALLOWEEN FEST 2023

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 27 Octombrie 2023 11:45 - Duminică 29 Octombrie 2023
PARCUL UNIRII BUCURESTI PIATA UNIRII

Categorii: Spectacole si Filme , Targuri

Numar min/max participanti: 40/60

Când în piețe încep să apară dovleci de toate soiurile și formele, e limpede că a venit toamna, căci acest apetisant fruct este, fără îndoială, una dintre vedetele toamnei și, mai ales, a lunii octombrie. Știm cu toții că dovleacul este și un ingredient de succes în diverse preparate pretențioase sau din bucătăria tradițională. Continuam Tradiția și după cea de a 10 ediție organizată în Parcul Unirii in 2022, vom continua cu cea de a 11 ediție, plina de surprize! Vă lăsăm pe voi să îl preparați după gust acasă, iar în Parcul Unirii , vom transforma într-un felinar drăguț și îl vom decora cu diferite elemente naturale. Varcolacii, liliecii si fantomele prin viata prin diverse gusturi si arome, vor prinde viața la Târgul organizat de Halloween! In cele trei zile de festival ne vom delecta papilele gustative cu minunatele bunatati formate din praline belgiene, specialitati grecesti, torturi special create pentru diverse ocazii, , cozonac tradițional unguresc, prăjituri românești, specialități din miere de albine, sucuri naturale, delicatese din popcorn,deserturi raw vegan, sortimente de cafea și ceaiuri, clătite, gogoși, poale n brau cu dovleac, prăjituri de casă, precum și preparate la ceaun și grătar însângerate

Când în piețe încep să apară dovleci de toate soiurile și formele, e limpede că a venit toamna, căci acest apetisant fruct este, fără îndoială, una dintre vedetele toamnei și, mai ales, a lunii octombrie.
Știm cu toții că dovleacul este și un ingredient de succes în diverse preparate pretențioase sau din bucătăria tradițională.
Continuam Tradiția și după cea de a 10 ediție organizată în Parcul Unirii in 2022, vom continua cu cea de a 11 ediție, plina de surprize!
Vă lăsăm pe voi să îl preparați după gust acasă, iar în Parcul Unirii , vom transforma într-un felinar drăguț și îl vom decora cu diferite elemente naturale.
Varcolacii, liliecii si fantomele prin viata prin diverse gusturi si arome, vor prinde viața la Târgul organizat de Halloween!
In cele trei zile de festival ne vom delecta papilele gustative cu minunatele bunatati formate din praline belgiene, specialitati grecesti, torturi special create pentru diverse ocazii, , cozonac tradițional unguresc, prăjituri românești, specialități din miere de albine, sucuri naturale, delicatese din popcorn,deserturi raw vegan, sortimente de cafea și ceaiuri, clătite, gogoși, poale n brau cu dovleac, prăjituri de casă, precum și preparate la
ceaun și grătar însângerate

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/815872456870135/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22mechanism%22%3A%22your_upcoming_events_unit%22%2C%22surface%22%3A%22bookmark%22%7D]%2C%22ref_notif_type%22%3Anull%7D

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1625

Eveniment postat de organizator

targurisiexpozitii

Adaugat in urma cu 217 zile, 13 Oct. 2023

Adaugat de ideal_decor_events

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
concert ara malikian

Concert ARA MALIKIAN

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 25 Mai 2024
lord of the dance

LORD OF THE DANCE

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 21 Mai 2024
festival nostalgia 2024

Festival Nostalgia 2024

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2024 - 30 Iun 2024
concert luis gabriel haziran

Concert Luis Gabriel & Haziran

Bucuresti, Bucuresti. Joi 6 Iunie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .