poze aniversare doi ani teen media omul cu o singura aripa

Aniversare DOI ANI Teen Media: „Omul cu o singură aripă”

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 4 Septembrie 2011 19:00 - Duminică 4 Septembrie 2011
Bd. Magheru nr. 20

Categorii: Spectacole si Filme

Dumincă, 4 Septembrie, la Sala „Horia Lovinescu” a Teatrului Nottara din Bucureşti, ora 19:00, Teen Media sărbătoreşte DOI ANI DE EXISTENŢĂ şi vă invită la spectacolul aniversar „Omul cu o singură aripă” de Matei Vişniec.

Veţi asista la avanpremiera primului spectacol Teen Media realizat în exclusivitate cu oameni obişnuiţi care va intra în stagiunea 2011-2012 a Teatrului În Culise, în colaborare cu Asociaţia Culturală în Culise. După doi ani de existenţă reuşim să aducem publicului consumator de teatru un spectacol complet, cu muzică originală Constantin Grajdian, interpretată live de Backstage Quartet, care îndeplineşte una din misiunile Teen Media – aceea de a lucra cu persoane selectate în urma workshop-urilor de actorie, producţii finite, gata de a fi vizionate de publicul larg.
“Priviţi-l, doamnelor şi domnilor, priviţi-l, omul cu o singură aripă, e aici, în oraşul vostru pentru o zi, omul care a făcut furori la Paris, la Londra, la Berlin!”.
Din totdeauna se creează idealuri de frumuseţe pentru care oamenii fac eforturi considerabile să le atingă. Dar ce se întâmplă cu cei care, de la naştere, sunt diferiţi şi nu pot intra “în rândul lumii”? Ce se întâmplă cu cei care au aripi? Iată că la un moment dat se naşte un astfel de om, care are o aripă în locul mâinii drepte, o aripă albă superbă, dar totuşi inutilă. Încercă să fugă, să se ascundă de majoritatea fără aripi care vrea să-l absoarbă. Ajunge chiar să-şi vândă imaginea la circ.
Într-o lume fără aripi, prezenţa sa printre oameni se identifică cu speranţa şi supranaturalul, dar sensul, care este sensul existenţei sale? Undeva, în noapte, cineva care probabil îi cunoşte misiunea îl căută să-i ofere răspunsuri. Îşi va realiza, oare, acest miracol de pe Pământ menirea?
Vă aşteptăm la un spectacol însufleţit de oameni ca voi, dar care îşi doresc să-şi înfrumuseţeze existenţa prin jocul actoricesc. Un spectacol viu şi colorat, amuzant şi incitant, care trezeşte multe întrebări şi te invită să descifrezi mesajele ascunse din fiecare scenă.
După ce se trag cortinele vă aşteptăm la un party În Culise Teatru Pub, pe Strada Ştefan Mihăileanu nr. 53 (Foişorul de Foc), ora 22:00, să ne bucurăm şi să petrecem împreună pentru cei DOI ANI DE EXISTENŢĂ TEEN MEDIA!
Veniţi, aşadar, la teatru! “Omul cu o singură aripă” se va juca în avanpremieră cu participanţii la cursurile de actorie Teen Media, Duminică, 4 Septembrie, ora 19:00, la Sala Horia Lovinescu a Teatrului Nottara din Bucureşti.
Biletele se găsesc din 24 August În Culise Teatru Pub pe Strada Ştefan Mihăileanu, nr.53 (zona Foişorul de Foc). Pentru rezervări sunaţi la 021.3202059. Preţul unui bilet este de 20 lei.
Eveniment susţinut de: ŞapteSeri, Lumebună.ro, OnlineGallery.ro, 4arte.ro, Metropotam.ro, Studenţie.ro, ÎnOraş.ro, Yazee.ro, Ambition, Observator Cultural, Zoom Tv.

Mai multe detalii: http://www.teenmedia.ro

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 444

Eveniment postat de organizator

vania piersinaru

Adaugat in urma cu 3107 zile, 24 Aug. 2011

Adaugat de Teatrul In Culise

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
concert mariza la sala palatului

Concert Mariza la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 7 Martie 2020
concert boney m la sala palatului

Concert Boney M la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 8 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .