poze arcub se alatura campaniei na ionale arti tii pentru arti ti cu

ARCUB se alătură Campaniei Naționale „Artiștii pentru artiști” cu

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 31 Martie 2018 19:00
Str Lipscani 84 - 90, ARCUB

Categorii: Spectacole si Filme

Pentru a veni în sprijinul oamenilor de teatru care au nevoie de ajutor, ARCUB se alătură celor 47 de teatre din București și din țară, care participă la cea de-a 17-a ediţie a unui important program de solidaritate artistică inițiat de UNITER: Campania Naţională „Artiştii pentru artişti”.

În cadrul acesteia, ARCUB a programat pe 31 martie unul dintre cele mai apreciate spectacole din cadrul stagiunii de teatru de la ARCUB, ”Idolul și Ion Anapoda” după G.M.Zamfirescu, regizat de Mariana Cămărășan și Toma Dănilă.

Astfel, publicul bucureștean va putea viziona comedia romantică ”Idolul și Ion Anapoda”, sâmbătă, 31 martie, de la ora 19.00, la Sala Mare, ARCUB. Cu un umor delicat, protagoniștii spectacolului: Oana Pellea, Richard Bovnoczki, Florina Gleznea, Cristina Casian, Istvan Teglas îi vor purta pe toți cei prezenți într-o călătorie în timp și vor da viață unor personaje ce trăiesc relații marcate de grația dar și de pasiunea vremurilor de odinioară.

”Idolul și Ion Anapoda”, piesă publicată de George Mihail Zamfirescu în 1935, este adaptată de Mariana Cămărășan pentru spectatorul de azi, păstrând, însă, atmosfera boemă a epocii interbelice. Ca oriunde și întotdeauna, poveștile de dragoste se desfășoară cu sufletul la gură pentru toți cei implicați. Iar în acest spectacol, iubirea este pretutindeni, fie ea sinceră, interesată sau o pasiunea fără urmă de speranță.

Mai multe detalii: https://arcub.ro/eveniment/arcub-se-alatura-campaniei-nationale-artistii-pentru-artisti-cu-unul-dintre-cele-mai-apreciate-spectacole-de-teatru-idolul-si-ion-anapoda/

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 271

Eveniment postat de organizator

arcub

Adaugat in urma cu 916 zile, 20 Mar. 2018

Adaugat de ARCUB

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 248

Alte Evenimente din Bucuresti
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
curs tehnica mozaic

Curs tehnica mozaic

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 26 Septembrie 2020
atelier de pictura pe ceramica

Atelier de pictură pe ceramică

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 25 Septembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .