poze calatorie muzicala pe aripile vantului

Calatorie muzicala pe aripile vantului

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 12 Mai 2018 11:00 - Sâmbătă 12 Mai 2018
Bd. Regina Elisabeta nr. 45

Categorii: Spectacole si Filme

PAM PAM – teatru muzical educativ pentru copii te invita intr-o “Calatorie muzicala pe aripile vantului”

Regizor: Ninel Petrache
Scenarist: Victor Mihalache
Muzica: Radu Mihalache
Distributia:

Pia- Georgeta Nedelcu / Marina Fluierașu
Vio- Gabriela Marin / Nicoleta Moscalenco
Kito- Filip Popa / Alexandru Fainisi
Vantul- Lulu Raluca Trasnea / Vlad Ianus

PAM PAM pornește într-o “Călătorie muzicală pe aripile Vântului!”

Trupa de teatru muzical pentru copii PAM PAM vă invită SAMBATA 12 MAI ORA 11, la Teatrul Elisabeta la spectacolul “CĂLĂTORIE MUZICALĂ PE ARIPILE VÂNTULUI”!

Biletele se pot achiziționa și rezerva www.teatrulelisabeta.ro, telefon 0727.703.703.

“Călătorie muzicală pe aripile Vântului” este un musical educativ, după un scenariu original, în care micii și marii spectatori sunt purtați într-o călătorie muzicală in diferite colțuri ale lumii.

Un spectacol pentru întreaga familie care cucerește prin firul epic al poveștii, prin pasajele muzical-coregrafice, dar și prin costumele special realizate. Spectacolul este o poveste frumoasă și educativă în care toți cei prezenți descoperă lecții de viață cu adevărat importante în relațiile interumane.

În “Călătorie muzicală pe aripile Vântului”, cei trei prieteni de joacă – Vio (vioară), Pia (pian) și Kito (chitară) – doresc să meargă ]n vacanță, dar nu reușesc să se decidă unde. Astfel se hotărăsc să facă un spectacol: „Mascotele au talent” pentru a decide: vacanța o petrec la mare sau la munte? Însă, Vântul le strică planurile, iar mascotele ursulețul Pam-Pam și pinguinul Bum-Bum, cei doi simpatici umflăței, sunt luate pe sus de Vânt și trebuie salvați! Pia, Vio si Kito vor porni într-o călătorie în jurul lumii pe o claviatură muzicală în căutarea prietenilor lor, mascotele!

Trupa PAM PAM este formată din cinci prieteni – Pia, Vio, Kito, Pam-Pam și Bum-Bum – care și-au propus să dea un alt sens jocului scenic aducând copiilor prin poveștile lor muzical-educative zâmbete și bună dispoziție, dar și trezindu-le interesul de a descoperi diferite curiozități puse pe portativ cu talent și dibacie de autorii textelor și compozitorii melodiilor. Spectacolele de musical pentru copii ale trupei PAM PAM sunt pline de energie, inedite și antrenante prin jocul actorilor, originale prin compozițiile muzicale și prin textele special scrise pentru cei mici. PAM PAM aduce prin spectacolele sale magia copilăriei la orice vârstă”, spune Dana Daisy Toma, inițiatorul proiectului de teatru, PAM PAM.

Scenariul original, coregrafiile ușor de învățat, muzica antrenantă, vocile cunoscute în coloana sonoră ale unor artiști precum Luminița Anghel, Mediana Vlad (soprană), Cătălina Cârțan (vocea din filmele Disney), sunt argumentele care conving să vii și să revii la spectacolele PAM PAM.

Ești deci gata de călătorie? Pune în bagajul de drum imaginația și zboară cu noi pe armonii de cântec din România spre Egipt, Spania și Mexic!

Urmărește-ne și pe:

SITE: www.pam-pam.ro

FACEBOOK: https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

Parteneri: Learn with Music, Mikokids Club, Casa Vesela Events, Chiristian Tour, Chiristian Hope si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Parteneri media: Magic FM, Ioana, Femeia de Azi, www.eva.ro, www.kidsout.ro, www.qbebe.ro, www.printesaurbana.ro, www.mamicaurbana.ro, www.agendaculturala.ro, www.calendarulcopiilor.ro, www.mamicaactiva.com, familiafericita.wordpress.com.

CONTACT SPECTACOLE: Daniela Daisy Toma

Telefon: 0720.153.311

E-mail: contact@pam-pam.ro

Mai multe detalii: https://www.teatrulelisabeta.ro/calatorie-muzicala-pe-aripile-vantului-sambata-12-mai-ora-1100/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 375
Cuvinte cheie: Bucuresti
otilia ioana

Adaugat in urma cu 763 zile, 24 Apr. 2018

Adaugat de Restaurant Elisabeta

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 573

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .