poze  caramitru malaele cate n luna i in stele

“Caramitru-Mălăele, câte’n lună și în stele”

Bucuresti , Bucuresti. Joi 28 Iunie 2012 20:00
Teatrul National

Categorii: Spectacole si Filme

La cererea publicului din Capitală, o ediție extraordinară a spectacolului “Caramitru-Mălăele, câte’n lună și în stele” se va juca joi, 28 iunie, de la ora 20, la Teatrul Național din București.

Cea mai aplaudată producție a începutului de an, prezentată în premieră într-un turneu național, spectacolul s-a jucat cu casa închisă la fiecare reprezentație și a fost reluat în ediții speciale la insistențele iubitorilor de teatru din Capitală. Este un spectacol de improvizație, pentru că “improvizația este starea de grație a unui actor”, așa cum spune Horațiu Mălăele, prin urmare ritmul este mereu altul, se joacă mereu în forță, spectacolul este mai plin de haz și mai profund la fiecare nouă ediție. Lunându-i drept martori pe Shakespeare sau pe Topârceanu, pe Nichita sau pe Marin Sorescu, Ion Caramitru îi răspunde cu inteligență și subtilitate unui partener vulcanic, irezistibil în rolurile comice, impresionant în cele dramatice - Horațiu Mălăele. Se râde cu lacrimi în reprize vulcanice de haz spumos, iar hohotele devin emoții, în momente cu o încărcătură sensibilă profundă. Seducători, cu un umor irezistibil și cu profunzimea care i-a făcut legende, Ion Caramitru și Horațiu Mălăele se înfruntă la Național pentru o ultimă dată înainte de vacanța de vară.

Biletele se găsesc la casieria Teatrului Național din București (tel 021.314.71.71), la Sala Palatului, la Palatul Copiilor, în Unirea Shopping Center (parter), Librăriile Adevărul, Libraria Mihai Eminescu și online, pe www.biletoo.ro, www.blt.ro si pe www.bilete.ro sau în oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1148
Cuvinte cheie: Bucuresti
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 3768 zile, 13 Iun. 2012

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1314

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
  • Ai ceva de zis?

    .