poze  cui i e frica de bau bau si capra cu trei iezi

„Cui i-e frica de Bau-Bau” si „Capra cu trei iezi”

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 11 Octombrie 2014 11:00

Categorii: Spectacole si Filme

Grand Cinema & More, in parteneriat cu Teatrul de Animatie Tandarica, aduce pe scena sa cele mai frumoase povesti ale copilariei: „Cui i-e frica de Bau-Bau” si „Capra cu trei iezi”. Acestea vor putea fi vazute pe 11 octombrie si, respectiv, 18 octombrie, incepand cu ora 11:00, in Sala Epika a cinematografului din Baneasa Shopping City.

„Cui i-e frica de Bau-Bau” este o fantezie plina de umor si sensibilitate in care tema principala este frica. Spectacolul vorbeste despre temerile obisnuite ale celor mici, precum cea fata de stafii, de intuneric sau de creatura numita „Bau Bau”, ori de cele mai putin comune. Actorii le arata celor mici ca frica este o parte fireasca a vietii de zi cu zi, pe care trebuie sa invete sa o accepte. Spectacolul este semnat de regizorul de origine croata Ivica Simić, considerat un adevarat vizionar in domeniul sau, care reuseste sa sparga tiparele clasice ale teatrului pentru copii. „Cui i-e frica de Bau-Bau” propune o calatorie experimentala dincolo de lumea vizibila, dar si un demers pentru confruntarea a ceea ce se afla in spatele fricii. Bazandu-se pe muzica, dans si pantomima, spectacolul reuseste sa transpuna in cel mai creativ mod diversele stari si ganduri ale personajelor.
Cunoscuta poveste „Capra cu trei iezi” vorbeste despre relatia dintre parinti si copii, relatand pataniile celor trei personaje nazbatioase. Fiind nevoita sa plece dis de dimineata de acasa, capra ii lasa pe cei trei iezi singuri si ii sfatuieste de fiecare data sa nu deschida usa nimanui. Pentru ca au fost neascultatori, iezii au fost pacaliti de lup, care a incercat sa intre in casa imitand vocea mamei. Firul povestii se deapana usor, relatand pataniile copiilor care nu isi asculta parintii. Intr-un decor inspirat de satul traditional romanesc, actorii dau viata papusilor felurite, creand un spectacol amuzant si antrenant, ce foloseste din plin frumusetea folclorului autohton. Piesa de teatru este regizata de Gabriel Apostol si are un scenariu adaptat de Cristian Pepino.
Stagiunea culturala 2014-2015 de la Grand Cinema & More aduce in fiecare saptamana spectacole ale Teatrului de Animatie Tandarica, de care se poate bucura intreaga familie. Programul complet al pieselor de teatru pentru copii poate fi gasit pe site-ul www.grandentertainment.ro

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3550 zile, 07 Oct. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
curs on line 2024 urbanism si amenajarea teritoriului

CURS ON-LINE 2024 URBANISM SI AMENAJAREA TERITORIULUI

Bucuresti, Bucuresti. 15 Iul 2024 - 19 Iul 2024
cursuri on line functionari publici 2024

CURSURI ON-LINE FUNCTIONARI PUBLICI 2024

Bucuresti, Bucuresti. 8 Iul 2024 - 12 Iul 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
festival nostalgia 2024

Festival Nostalgia 2024

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2024 - 30 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .