poze dan puric i adrian naidin maturatorii raiului

Dan Puric și Adrian Naidin - Măturătorii Raiului

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 23 Decembrie 2023 19:30 - Sâmbătă 23 Decembrie 2023
str. Ion Ghica Nr. 3

Categorii: Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 100/520

Dan Puric și Adrian Naidin, doi artiști de geniu și își dau întâlnire într-un spectacol unic, "Măturătorii Raiului”, ce promite să aducă o doză de magie și emoție într-o nouă ediție specială de Crăciun.

Pe 23 decembrie cu începere de la ora 19.30, Sala Luceafărul din București vă găzdui un spectacol emoționant. Spectatorii vor afla povești prea puțin auzite despre Crăciun și minunile sale, vor cânta împreună cu Adrian Naidin colinde romanești transpuse pe alte meridiane ale cântecului și se vor bucura împreună de Miracolul Nașterii Domnului alături de invitați speciali.

"Măturătorii Raiului", sugerează un spectacol plin de autenticitate și profunzime, în care cei doi artiști își împletesc talentele pentru a crea o experiență de neuitat. Fie că vorbim despre momente de umor fin sau despre interpretări muzicale încântătoare, acest concert promite să atingă corzile sensibile ale publicului. Spectacolul este o poveste ce captivează din prima clipă. Artiștii întră în rolul unor măturători cerești, însărcinați să pregătească potecile cerurilor pentru sezonul sărbătorilor de iarnă. Povestea îi va purta pe spectatori pe aripile tradiției către un tărâm de vis.

Adrian Naidin, compozitor și interpret cu o voce inconfundabilă, adaugă un element muzical de excepție evenimentului. Cântecele sale transmit emoție și poveste, completând perfect atmosfera festivă a sărbătorilor. Artistul a cărui muzică este la mare căutare în perioada sărbătorilor de iarnă, a pregătit și în acest an o salbă de colinde și multe alte surprize muzicale.

Dan Puric, celebru actor, regizor și scriitor, este cunoscut pentru prestațiile sale captivante și pentru capacitatea de a aduce în fața publicului atât umorul, cât și profunzimea într-o manieră unică. Cu o carieră bogată în teatru și film, Dan Puric a pregătit o poveste despre poveștile de Crăciun, condimentată cu mult umor și bucurie de viață.

Cu o abordare autentică și plină de căldură, Dan Puric și Adrian Naidin pregătesc o seară de neuitat pentru întreaga familie. Atmosfera caldă și mesajele pline de înțelepciune vor face din acest concert un moment cu adevărat special. Spectacolul „Măturătorii Raiului”, o parabolă despre tradiția și spiritul Crăciunului Românesc, este unul dintre evenimentele pe care nu trebuie să le ratați în ajun de Crăciun! Un eveniment ce promite să încălzească sufletele și să aducă bucurie în inimile tuturor!

Bilete pe salaluceafarul.ro, iabilet.ro, bilet.ro, ticketstore.ro și la sala de spectacol.

Mai multe detalii: https://www.bilet.ro/eveniment/maturatorii-raiului-dan-puric-si-adrian-naidin-12434-38705

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 158
ioana marin

Adaugat in urma cu 127 zile, 22 Dec. 2023

Adaugat de ioana marin

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 117

Alte Evenimente din Bucuresti
metal show tib 2024

Metal Show&TIB 2024

Bucuresti, Bucuresti. 14 Mai 2024 - 17 Mai 2024
saga festival 2024

SAGA Festival 2024

Bucuresti, Bucuresti. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
soundart festival 2024

SoundArt Festival 2024

Bucuresti, Bucuresti. 26 Apr 2024 - 27 Apr 2024
concert megadeth la bucuresti

Concert Megadeth la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Luni 10 Iunie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .