poze gulliver in tara piticilor si scufita rosie la grand cinema more

Gulliver in Tara Piticilor si Scufita Rosie la Grand Cinema &More

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 27 Septembrie 2014 11:00

Categorii: Spectacole si Filme

Piesele de teatru sunt puse in scena de catre Teatrul de Animatie Tandarica

Grand Cinema & More continua parteneriatul cu Teatrul de Animatie Tandarica si in stagiunea culturala 2014-2015, aducând pe scena cele mai iubite povesti ale copilariei. Primele spectacole pentru copii care vor avea loc in Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City sunt „Gulliver in Tara Piticilor”, pe 27 septembrie, si „Scufita Rosie”, pe 4 octombrie, ambele cu un scenariu adaptat de Cristian Pepino.
Piesa „Gulliver in Tara Piticilor” este inspirata de romanul „Calatoriile lui Gulliver” de Jonathan Swift si prezinta aventura unui naufragiat luat prizonier pe tarâmul liliputanilor. Insa, datorita comportarii sale, Gulliver ajunge favorit la curtea regelui. Regizorul Cristian Pepino abordeaza povestea intr-o maniera neconventionala, imbinând animatia digitala cu spectacolul de papusi. Marionetele care joaca rolurile principale aduc la viata intr-o maniera plina de umor galagiosul regat liliputan.
Cea de-a doua piesa este „Scufita Rosie”. Personajul pricipal al piesei este prototipul copilului inimos, plin de viata, dar neascultator. Pataniile sale sunt o adevarata lectie de viata pentru cei mici, pe care ii invata de ce este bine ca intotdeauna sa asculte de parintii lor. Adaptat de la povestea cu acelasi nume a fratilor Grimm, spectacolul adauga basmului o serie de detalii din lumea moderna, care aduc pe scena o atmosfera vesela si antrenanta. Piesa de teatru este interactiva, implicându-i pe copii in jocul dintre actori si papusile colorate.
Muzica din cele doua piese este semnata de Dan Balan, iar scenografia este realizata de Cristina Pepino.
In stagiunea culturala 2014-2015 de la Grand Cinema & More, intreaga familie se va putea bucura in fiecare saptamâna si de alte spectacole ale Teatrului de Animatie Tandarica. Programul complet al pieselor de teatru pentru copii poate fi gasit pe site-ul www.grandentertainment.ro

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 1985 zile, 22 Sep. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
  • Ai ceva de zis?

    .