poze movieplex gazduieste premiera nationala a filmului tibi

Movieplex gazduieste premiera nationala a filmului „Tibi”

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 10 Iulie 2015 18:00 - Vineri 10 Iulie 2015
Bulevardul Timisoara, nr. 26

Categorii: Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 0/5000

Pe 10 iulie, de la ora 18.00, Cinema Movieplex din incinta Plaza Romania va fi gazda premierei nationale a scurtmetrajului „Tibi”, realizat de un grup de liceeni din Bucuresti. Filmul regizat de Dan Iliuta, in varsta de 17 ani, a participat anul acesta in programul Short Film Corner al Festivalului de la Cannes.

„Tibi”, scurtmetrajul regizat de Dan Iliuţa, un elev de clasa a XII-a de la Colegiul National „Gheorghe Lazar” din Bucuresti, va fi proiectat pentru prima data in Romania la Cinema Movieplex, pe data de 10 iulie. Aceasta este premiera nationala a scurtmetrajului, dupa debutul pe piata de filme a celui mai important eveniment de gen din lume. „Tibi” a fost inscris in sectiunea Short Film Corner, organizata in cadrul Marché du Film, piata de filme a Festivalului de la Cannes. Din 2004, Short Film Corner functioneaza ca un loc de intalnire al cineastilor, iar scopul ei este sa faciliteze contactele dintre regizori, producatori, distribuitori si promotorii de scurtmetraje.

Scurtmetrajul romanesc independent, realizat de o echipa ai carei membri au intre 15 si 24 de ani, spune povestea lui Tiberiu Dinescu (interpretat de Vlad Galer), un tanar de 21 de ani care a crescut fara tata, la fel ca regizorul filmului. Dupa ce capata un bilet anonim continand informatii despre moartea tatalui sau, Tiberiu incearca sa afle adevarul despre parintele lui si circumstantele misterioase ale decesului sau.

Grupul de tineri a realizat acest scurtmetraj de la zero; ei s-au ocupat de fiecare aspect, de la calcularea bugetului, pana la compunerea muzicii si adaugarea efectelor digitale in postproductie. Toti realizatorii au lucrat pro bono la acest film. Ei vor fi prezenti la proiectie si vor raspunde intrebarilor spectatorilor la final.

Spectatorii care doresc sa participe la eveniment o pot face inscriindu-se la adresa de e-mail Infodesk.PR@anchorgrup.ro, cu subiectul Premiera „Tibi”. Accesul in sala se va face pe baza inscrierilor.

Mai multe detalii: http://plazaromania.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 730
Cuvinte cheie: Bucuresti
zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 3186 zile, 09 Iul. 2015

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .