poze paul anka revine la sala palatului

Paul Anka revine la Sala Palatului

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 30 Ianuarie 2016 19:00

Categorii: Spectacole si Filme

Paul Anka, cel mai sarmant artist din toate timpurile, revine in Bucuresti pentru a sustine un concert alaturi de Big Band-ul sau in forma unei seri pline de nostalgie si magie pe data de 30 ianuarie 2016 la Sala Palatului, Bucuresti.


Nascut pe 30 iulie 1941 intr-o familie unita de canadieni, Paul Anka nu a pierdut prea mult timp pana sa isi inceapa viata sa in muzica. A cantat in corul bisericii, a studiat pianul inca de mic si si-a dezvoltat arta scrisului urmand cursuri de jurnalist. In 1956 isi convinge parintii sa il lase sa se mute in Los Angeles, unde suna la toate casele de discuri incercand sa obtina o intalnire. In 1957 reuseste sa se intalneasca cu Don Costa (A&R la ABC-Paramount Records) caruia ii arata o schita a imediat celebrului sau single Diana si astfel atinge succesul international. Paul Anka devine cunoscut intre anii 1950-1970 cu hituri ca Diana, Lonely boy, Put your head on my shoulder si You’re having my baby. Artistul devine celebru nu doar datorita pieselor pe care le-a interpretat, ci si datorita pieselor pe care le-a scris pentru Tom Jones (She’s a lady), celebrul evergreen a lui Frank Sinatra, My way, dar si pentru I never heard (This is it 2009) si Love never felt so good ale lui Michael Jackson! Un alt punct forte in cariera sa devine nominalizarea la premiile Oscar pentru muzica scrisa la filmul autobiografic in care si joaca – Longest Day 1964.

In 2005 lanseaza cel mai spectaculos album de coveruri rock reinterpretate in stilul swing jazz, Rock Swings – album ce il readuce in atentia publicului larg si chiar atinge un public nou, mai tanar, flamand dupa muzica expusa in acest mod.

Cu toate ca a mai venit in Bucuresti, Paul Anka se arata extrem de incantat sa revina alaturi de big band – ul sau, acesta exprimandu-si dorinta de a face din Sala Palatului, o seara spectaculoasa, mult mai speciala decat celelalte de pana acum.

Come swing along in a magical night to remember with Paul Anka.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 902
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1801 zile, 20 Oct. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
curs tehnica mozaic

Curs tehnica mozaic

Bucuresti, Bucuresti. 26 Sep 2020 - 26 Sep 2020
atelier de pictura pe ceramica

Atelier de pictură pe ceramică

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 25 Septembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .