poze placido domingo in opera cei doi foscari la grand cinema more

Placido Domingo in opera Cei doi Foscari, la Grand Cinema & More

Bucuresti , Bucuresti. Luni 27 Octombrie 2014 21:30

Categorii: Spectacole si Filme

Spectacolul va fi transmis in direct de pe scena Royal Opera House din Londra

Grand Cinema & More il aduce in fata spectatorilor pe unul dintre cei mai mari tenori ai lumii, Placido Domingo, in spectacolul Cei doi Foscari. Celebra opera semnata de Giuseppe Verdi va fi transmisa in direct de la Royal Opera House din Londra luni, 27 octombrie, incepand cu ora 21:30.
Spectacolul Cei doi Foscari se desfasoara pe fundalul Venetiei renascentiste, un oras al intrigilor politice si al caracterelor duale, si urmareste tragica poveste a familiei Foscari: Dogele din Venetia, fiul sau, Jacopo, si loiala sa sotie, Lucrezia. Familia Dogelui cade victima unei uneltiri perfide atunci cand Jacopo este acuzat de tradare si expulzat, iar tatal sau trebuie sa pronunte si sa asiste la executarea sentintei. Intr-o societate inundata de coruptie, Dogele este fortat sa ia o decizie tragica: sa aleaga intre familie si datoria sa politica.
Distributia de talie internationala aduce la viata personaje puternic conturate si incarcate de emotii. Pentru prima oara in lunga si aplaudata sa cariera, Placido Domingo joaca rolul Dogelul din Venetia pe scena Royal Opera House din Londra, extinzandu-si repertoriul de peste 140 de roluri. Celebrul tenor spaniol nu este la prima interpretare a rolului lui Francesco Foscari; Domingo a mai jucat acest personaj la institutii culturale precum Theater an der Wien si Los Angeles Opera. In aceasta noua productie, personajul lui Jacopo Foscari este interpretat de tenorul Francesco Meli, celebru pentru rolurile din spectacole precum „Rigoletto” si „Macbeth”, in timp ce in rolul tinerei Lucrezia o gasim pe soprana Maria Agresta. Spectacolul va fi dirijat de Antonio Pappano, directorul muzical al Royal Opera House din Londra, al carui palmares cuprinde opere celebre semnate de Mozart, Verdi, Wagner sau Puccini, dar si spectacole de balet. Dupa o absenta de aproape 20 de ani de pe scena Royal Opera House, spectacolul Cei doi Foscari va fi pus in scena in viziunea regizorului american Thaddeus Strassberger, ce infatiseaza splendoarea epocii renascentiste prin intermediul decorurilor elaborate si al costumelor opulente.
Pentru o experienta de vizionare unica, spectacolul de opera Cei doi Foscari va fi transmis la Grand Cinema & More atat in sala 5, cat si la Grand VIP Studios. Incepand cu luna octombrie, Grand Cinema & More va transmite si alte spectacole in salile Grand VIP Studios, printre care se numara: Trubadurul, Rigoletto si Spargatorul de Nuci.
Stagiunea culturala 2014-2015 a Grand Cinema & More cuprinde atat spectacole de opera, balet si teatru sau teatru pentru copii, cat si spectacole de improvizatie si evenimente speciale. Mai multe detalii despre stagiunea culturala de la Grand Cinema & More pot fi gasite pe www.grandentertainment.ro.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 2097 zile, 13 Oct. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
asr aikido curs de aikido pentru adulti

ASR Aikido - Curs de aikido pentru adulti

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
am abilitati arte martiale abilitati

AM.abilităţi („Arte Marţiale – Abilităţi”)

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
asr jujutsu adul i 14

ASR Jujutsu, Adulți (+14)

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 2 Septembrie 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2020 - 11 Iul 2020
  • Ai ceva de zis?

    .