poze  rencontres
poze  rencontres poze  rencontres poze  rencontres

"RENCONTRES"

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 24 Octombrie 2010 19:30
Str. LIPSCANI Nr. 53

Categorii: Spectacole si Filme

...un comentariu fin asupra dragostei, cu un umor rafinat...

"Rencontres" ("Intalniri") propune un subtil comentariu despre dragoste. Cele doua personaje, el si ea, sunt de la inceput prezentate drept niste oameni obisnuiti ce se pregatesc pentru o zi de lucru. Scenariul urmareste apoi intalnirile lor numeroase, fiecare punctate cu umor, dar si poezie. Amintim, de pilda, momentul controlului de la aeroport finalizat excelent sau ilustrarea celebrei melodii "Besa me mucho", ori trecerea cuplului in lumea filmului prin sugerarea unor secvente de referinta din productii arhicunoscute, ramase puncte importante in istoria cinematografiei. Scenariul si regia acestui regal artistic apartin lui Dragos Huluba si Violetei Totir care sunt si interpretii cuplului. In cazul unui astfel de spectacol, de miscare si expresie, de dans si gest, daca regizorul este si interpret, mult mai credibila devine evolutia sa. Subliniem ca genul impus de Dan Puric, se detaseaza de "teatru-dans", cele doua stiluri de expresie au in comun doar lipsa replicii. Dan Puric urmareste in stilul promovat, ca si discipolii sai, armonizarea pantomimei, mijloc principal de exprimare, cu dansul esentializat.
Este o mare bucurie acest spectacol conceput cu debordanta fantezie de Dragos Huluba si Violeta Totir, in care se "dezbate"cu haz si sensibilitate dragostea, ilustrand situatiile legate de iubire fara sprijinul cuvantului, ci doar al muzicii.
Intr-o miscare teatrala dominata de spectacole axate pe efecte scenice exagerate, dictate de regizori care vor sa fie mai presus de interpretii ce devin slavii executanti ai viziunilor regizorale cu pretentii de originalitate, Compania de teatru "Passe Partout D.P." sustine linia expresiei interiorizate, comunicarea directa a emotiei, evidentierea talentului celor ce transmit publicului provocarea la gandire.
"Rencontres" este o... "intalnire" cu harul celor ce vor sa comunice sincer si direct, emotie publicului.

Pentru rezervari si bilete: casa salii Rapsodia din Str. Lipscani nr. 53, telefon 021/315.89.80 sau 0734.540.593, zilnic in intervalul orar 11:00-18:00.

Mai multe detalii: http://www.passe-partoutdp.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 915
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

ppdp

Adaugat in urma cu 4984 zile, 19 Sep. 2010

Adaugat de managerdp

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 403

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .