poze  royal fashion un spectacol de dan puric la teatrul national buc

"ROYAL FASHION" un spectacol de Dan Puric la Teatrul Naţional Buc

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 22 Iunie 2014 20:00
Teatrul National, Sala Studio

Categorii: Spectacole si Filme

Duminică, 22 iunie, de la orele 20:00, spectacolul "Royal Fashion" celebrează și pune în lumina modelul regalității, aducând în atenția publicului o viziune de sinteză a secolelor care au distilat și rafinat aceasta bijuterie a calității umane.

Spectacolul este o coproducție Compania Passe Partout Dan Puric și Teatrul Național I.L. Caragiale din București.

Dan Puric şi Compania "Passe Partout DP" vă invită la o călătorie în timp, plasată sub semnul unei calităţi speciale, o modă care nu iese din tiparele timpului, cu o croială elegantă, seducătoare, unică, divină chiar. “Căci regalitatea asta presupune: o înălţare, o înnobilare, o scoatere din mulţime, spune Dan Puric, scenarist şi regizor al spectacolului. În termenii vieţii, femeia pe care o iubim este regina noastră. Ea ne înalţă dincolo de obişnuitul trăit până s-o cunoaştem. La fel, bărbatul iubit de femeie este regele ei. Dragostea, deci, nu este nici pe departe o stare democratică, ci o stare aristocratică.

Spectacol de pantomimă şi dans clasic, «îmbrăcat» de costumele de o senzuală aristocraţie ale Doinei Levintza, de coregrafia Leliei Marcu, într-un ambient imaginat de Corina Grămoşteanu şi pus în valoare de light design-ul lui Sorin Vintilă, “Royal Fashion” este o fereastră deschisă de sufletul Artistului prin care lumea se vede altfel. Este şi o sinteză a secolelor care au distilat şi rafinat aceasta bijuterie a calităţii umane, pe care o vor purta pentru şi înspre dumneavoastră, într-o seară atemporală, actorii și dansatorii, într-o fascinantă stare de iubire şi «într-o îngenunchere în faţa calităţii», cum o numeşte Dan Puric, regizorul. «Ca şi în alte spectacole ale mele, încerc să pun stavilă prostului gust, nu cumva să mai înainteze către România… România şi-a ars fluturii valorilor şi-i arde fără milă şi azi. De asta am făcut acest spectacol, ca să sting lumina ucigaşă şi să deschid fereastra ca să intre soarele. «Royal Fashion» este o pledoarie pentru Frumos şi Măreţie, pentru un model care te obligă să te-nalţi, să părăseşti cantitatea şi să ai privilegiul existenţei calitative".

Începând cu această stagiune, spectacolul “Royal Fashion”, parteneriat între “Compania Passe Partout DP” şi Teatrul Naţional “I.L.Caragiale”, este inclus în repertoriul curent al TNB.

Biletele se găsesc la Agenţia Teatrului Naţional din Bucureşti, telefon 021-314.71.71.

Mai multe detalii: http://www.tnb.ro/ro/royal-fashion

Pret bilet: 50 - 70

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 740

Eveniment postat de organizator

ppdp

Adaugat in urma cu 3574 zile, 16 Iun. 2014

Adaugat de managerdp

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 402

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .