poze spectacolul vis la bucuresti

Spectacolul "Vis" la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 19 Martie 2010 19:00
Teatrul Evreiesc de Stat

Categorii: Spectacole si Filme

Mare anunt, mare comedie! Teatrul Evreiesc de Stat deschide portile si pregateste scena pentru un “Vis” de vara al liceenilor bucuresteni.

Echipa YouthBank va invita vineri, 19 martie, incepand cu ora 19.00, la Teatrul Evreiesc de Stat pentru un spectacol de zile…calde. O trupa talentata de tineri actori, pe numele sau OKaua, va pune in scena piesa “Vis”, adaptare dupa “Visul unei nopti de vara”, de William Shakespeare.

Spectacolul “VIS” este o piesa de rezistenta in repertoriul oricarei trupe de teatru din lume, cu atat mai mult pentru elevii-actori ai Companiei OKaua din Bucuresti. Este primul spectacol din repertoriul OKaua gandit pentru a fi jucat si in fata unui public strain.
In luna septembrie 2010, “VIS” va reprezenta Romania la Amsterdam Fringe Festival, cu 3 reprezentatii in limba engleza, alaturi de trupe profesioniste din mai multe tari. Pentru a raspunde cerintelor oricarui Festival, piesa a fost scurtata si adaptata, dar s-au pastrat poezia, magia, candoarea si umorul cu care a inzestrat-o Marele Will. Astfel, actorii Trupei OKaua au ocazia sa propuna spectatorilor o oferta imposibil de refuzat: “Visati si bucurati-va impreuna cu noi!”

Biletele pentru “Vis” sunt in valoare de 20 lei si pot fi rezervate la adresa spectacolvis@yahoo.com sau achizitionate de la Teatrul Evreiesc de Stat, pana in seara evenimentului. Toate veniturile stranse cu ocazia acestui eveniment vor contribui la formarea fondului YouthBank, din care vor fi finantate initiativele liceenilor bucuresteni, fondul strans urmand a fi dublat de BRD - Groupe Societe Generale. YouthBank este un program administrat de catre un grup de 20 de adolescenti, selectati si instruiti pentru a constitui, promova si administra un fond special destinat proiectelor implementate de catre liceeni, pentru dezvoltarea comunitatii locale. Programul incurajeaza filantropia, initiativa civica si responsabilitatea.

In Bucuresti, programul este implementat de Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC), avand ca partener national BRD - Groupe Societe Generale si finantator EEA Grants.

Va asteptam! Mai multe detalii pe www.youthbankromania.ro, sectiunea Bucuresti.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 486
marcel s

Adaugat in urma cu 3876 zile, 19 Mar. 2010

Adaugat de marci

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2957

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 29 Oct 2020 - 4 Nov 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 29 Oct 2020 - 4 Nov 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 29 Oct 2020 - 4 Nov 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 29 Oct 2020 - 4 Nov 2020
  • Ai ceva de zis?

    .