poze summer fashion gala 2023 colors and the city

SUMMER FASHION GALA 2023 - Colors and the City

Bucuresti , Bucuresti. Joi 29 Iunie 2023 19:00
Veranda Mall, strada Ziduri Mosi 23

Categorii: Spectacole si Filme

SUMMER FASHION GALA 2023. Veranda Mall va fi gazda celei de-a șaptea ediții, pe 29 iunie, începând cu ora 19.00

SUMMER FASHION GALA, evenimentul etalon în industria modei din România, a ajuns la cea de-a șaptea ediție. Veranda Mall va găzdui și în acest an evenimentul sub un concept nou și captivant intitulat 'Colors and the city', pe 29 iunie 2023.

Gala din acest an reprezintă o incursiune în lumea culorilor vibrante și o invitație la explorarea diversității și a conceptului de versatilitate în modă. Evenimentul care a câștigat un prestigiu incontestabil în peisajul modei românești oferă și în acest an atât designerilor, cât și brandurilor locale și internaționale de top o ocazie specială de a-și prezența colecțiile vestimentare într-un mod inedit în fața unui public numeros.

Vor contribui la atmosfera deosebită invități din industrie și vor completa pe deplin spectacolul nume mari din showbiz, cele mai influente persoane din mass-media, televiziuni și personalități de seamă din industriile creative.

Evenimentul emblematic inițiat de Manifesto Agency și criticul de modă Alin Gălățescu promite să ofere o experiență memorabilă, un fashion show remarcabil, plin de rafinament și eleganță, aducând pe podium cele mai noi tendințe din fashion. Cu un concept inovator, 'Colors and the city', evenimentul reunește industria creativă a fashionului, stiliști și creatori de modă care vor supune atenției publicului noile trenduri din plan local și internațional.
SUMMER FASHION GALA 2023. Veranda Mall va fi gazda celei de-a șaptea ediții, pe 29 iunie, începând cu ora 19.00

Se pregătește să deschidă cortina celei de-a șaptea ediții Cosmina Păsărin, păstrând tradiția de a fi prezentatoarea celui mai cool eveniment de modă din București, SUMMER FASHION GALA, organizat pe 29 iunie 2023 la Veranda Mall.

Prin conceptul 'Colors and the city', ediția din 2023 propune o abordare revigorantă, ce se concentrează pe aducerea unei explozii de culoare și energie prin prezentarea celor mai fresh stylinguri. Brandurile aduc în prim-plan piese vestimentare în culori vibrante, care invită la explorarea și celebrarea diversității în modă.

În cea de-a șaptea ediție a acestui eveniment de referință, publicul va avea ocazia să descopere creațiile de excepție ale unor nume sonore din industria modei: Retro Future Babe by Alina Ceușan, Anna Roman, Belher, Mary Sten, Ramona Cojocaru, Raluca Soare. Fiecare colecție aduce cu sine unicitatea și viziunea distinctă a creatorilor săi și promovează un mixt ancorat cerințelor actuale.

Participanții la eveniment sunt invitați să îmbrățișeze călătoria captivantă în universul eclectic al fashionului. Evenimentul își propune să transmită publicului prin mijloace creative faptul că moda reprezintă un instrument de exprimare a propriei personalități și o sursă inepuizabilă de inspirație.

Inițiat în 2015 de către Manifesto Agency și Alin Gălățescu, SUMMER FASHION GALA este un fashion-concept care subliniază importanța de a adopta o viziune amplă și curajoasă în modă, adunând laolaltă branduri prestigioase și nume mari din industria fashion, care dau tonul tendințelor și se aliniază la new standards.

Summer Fashion Gala face parte din conceptul All Seasons Fashion Gala și reprezintă un cumul de evenimente de modă multibrand, organizate în locații atipice.

Un proiect realizat de: Manifesto Agency, în colaborare cu Alin Gălățescu
Eveniment organizat cu sprijinul Veranda Mall
Prezentat de: Cosmina Păsărin
Parteneri creativi: Retro Future Babe by Alina Ceușan, Anna Roman, Belher, Mary Sten, Ramona Cojocaru, Raluca Soare
Susținut de: Redist, Montelvini Alleati in Vigna, Belher, Noodle Pack, Dr. Pascal Dameh, Cutia Zambetelor, LIVREZ Baloane, 1000 de chipuri, Mood WINE, Costin Stoica Photographer, Noble Shop, Vitamin Aqua, Rolls, EVY MAKEUP School.
Partener media: NewsOne.ro, City Vision Magazine, Radar de Media, Tonica.

Accesul la eveniment se va face doar pe bază de invitație, iar publicul larg va putea urmări spectacolul de pe balconul mall-ului, beneficiind astfel de o perspectivă privilegiată asupra colecțiilor și a momentelor de defilare.

Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că în cadrul evenimentului Summer Fashion Gala 2023 la care doriți să participați se realizează fotografii sau înregistrări video ale persoanelor fizice participante. Totodată, este posibil că aceste materiale să fie transmise live, precum și să fie promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/s/summer-fashion-gala-2023-color/815483576458089/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 425
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

andreea manole

Adaugat in urma cu 161 zile, 22 Iun. 2023

Adaugat de Veranda Mall

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 10

Alte Evenimente din Bucuresti
bucovina traditionalul concert de sarbatori

Bucovina - Traditionalul concert de Sarbatori

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 9 Decembrie 2023
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
bosquito valentine s day la sala palatului

Bosquito - Valentine’s Day la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 14 Februarie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .