poze supermarket love in premiera pe scena teatrului nottara

SUPERMARKET LOVE – în premieră pe scena Teatrului Nottara

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 27 Septembrie 2014 15:00 - Luni 29 Septembrie 2014
Piata Natiunile Unite, nr. 3-5/Bd. Magheru, nr. 20

Categorii: Spectacole si Filme

Cursurile de actorie Teen Media Academy aniversează CINCI ani de teatru prin avanpremiera spectacolului SUPERMARKET LOVE – Luni, 29 Septembrie ora 19:30, sala Horia Lovinescu a Teatrului Nottara. Acest eveniment principal este completat de alte două spectacole produse exclusiv cu iubitorii teatrului: JUST ABOUT LOVE (Sâmbătă, 27 Septembrie, ora 15:00 – intrare liberă) și AUDIȚIA (Duminică, 28 Septembrie, ora 19:00).

Dragostea de teatru poate să se aprindă chiar dacă ești medic, avocat, corporatist sau designer. Asta facem noi, cei din cadrul Teen Media, facilităm întâlniri între actorie și oameni care au prea puțin timp ca să facă din asta o meserie. Dedicarea totală, prospețimea, și bucuria pe care le aduc la repetiții construiesc spectacole pe care ai vrea să le revezi, iar și iar. Și dacă nu ne credeți, am creat acest eveniment în care puteți să-i vedeți pe ei, studenții noștri, cum strălucesc pe scenă. Și suntem siguri că dacă nu v-am spune că n-au absolvit o facultate de actorie, v-ați îndrăgosti de fiecare dintre ei crezând că sunt stele ale teatrului. Ei sunt strălucitori și pe scena vieții, și-n culise.

SUPERMARKET LOVE este un spectacol care vine precum o sărbătoare a dragostei în toate formele și mărimile posibile. Trăind mereu pe repede-înainte oamenii ajung să se îndrăgostească, să se împace sau chiar să se despartă în timpul scurt pe care îl petrec într-un supermarket. Fără a fi un spectacol siropos, SUPERMARKET LOVE este actual, comic, hilar și dulce-amărui, perfect pentru romanticul ascuns în fiecare dintre noi. Din distribuție fac parte – Grațiela Popa, Iulian Babulea, Diana Dumbravă, Bogdan Stroe, Dana Roman, Ionuț Gurgu, Alina Pietrăreanu, Alexandra Chicoș, Mihai Bădoi, Cora Manole, Claudia Ene, Ilie Nae, Ioana Maria Vișan, Cosmin Ferenț. Regia este semnată Cristian Bajora. Vă așteptăm Luni, 29 Septembrie, de la ora 19:30, în sala Horia Lovinescu a Teatrului Nottara (Bd. Magheru nr. 20).

JUST ABOUT LOVE este un spectacol sensibil și romantic care povestește despre sublimul iubirii chiar și în absența ei. Un imn de dragoste nuanțat, cu accente comice și absurde, o călătorie undeva departe ca mărturie a faptului că iubirea există pretutindeni… sau ar trebui să existe. Cu – Diana Dumbravă, Claudia Ene, Iulian Babulea, Bogdan Stroe, Dana Roman, Grațiela Popa, Alina Pietrăreanu, Ionuț Gurgu, Ilie Nae. Vă așteptăm sâmbătă, 27 Septembrie, ora 15:00 în Imago Pub (Piața Națiunile Unite nr. 3-5) – Intrare liberă!

AUDȚIA este un spectacol de teatru contemporan clasic, care abordează o temă actuală: munca în străinătate. Odată scăpați de sub dominția regimului totalitar oamenii privesc plini de iluzie și speranță către străinătate. Orbiți de acest miraj, ajung să cadă în plasa degradării, iar toate situațiile sunt prezentate într-un spirit critic, dar plin de amuzament. Cu: Cosmin Ferenț, Bogdan Stroe, Diana Dumbravă, Ioana Maria Vișan, Dana Roman, Alina Pietrăreanu, Claudia Ene, Grațiela Popa, Ionuț Gurgu, Ilie Nae, Iulian Babulea, Mihai Bădoi. Duminică, 28 Septembrie, ora 19:00 în Imago Pub (Piața Națiunile Unite nr. 3-5) – Intrare liberă!

Nu uitați că vă așteptăm pe voi, iubitorii de teatru și de frumos, în cele trei zile de aniversare – Sâmbătă 27 Septembrie de la ora 15:00 în Piața Națiunile Unite nr. 3-5 la JUST ABOUT LOVE, Duminică 28 Septembrie de la ora 19:00 în Piața Națiunile Unite nr. 3-5 la AUDIȚIA și Luni, 29 Septembrie, de la ora 19:30 la PREMIERA spectacolului SUPERMARKET LOVE. Detalii despre cursurile de actorie găsiți pe www.teenmedia.ro.

Mulțumim pentru susținere partenerilor - Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, București FM, CalendarEvenmente.ro, Artwe.ro, Port.ro, IQool.ro, Anyplace.ro, Diseară.ro
Teen Media Academy: Cursurile de actorie te ajută să faci primii paşi – fie către o carieră de actor, fie către descoperirea sinelui. După cinci ani de experienţă vrem să facem ceva mai mult: cursanţii noștri se vor întâlni cu un număr impresionant de profesionişti din domeniile teatrului şi filmului. În programă veți regăsi ateliere de dicţie-vorbire, pantomimă, improvizaţie, elemente de expresie non-verbală, mijloace de expresie în faţa camerei de filmat, cascadorie, clownerie, studiul textului dramatic și literar, studiul personajului. Vedeta cursului rămâne însă spectacolul de la final, care lasă o amprentă puternică și o amintire de neuitat în memoria participanților

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1498722147053513/?fref=ts

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 446

Eveniment postat de organizator

inculise gang

Adaugat in urma cu 1979 zile, 23 Sep. 2014

Adaugat de InCulise12996

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 18

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 23 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
  • Ai ceva de zis?

    .