poze bucharest challenge cup 2013
poze bucharest challenge cup 2013 poze bucharest challenge cup 2013 poze bucharest challenge cup 2013

BUCHAREST CHALLENGE CUP 2013

Bucuresti , Bucuresti. Luni 11 Noiembrie 2013 - Marţi 12 Noiembrie 2013

Categorii: Sport si Excursii

La Complexul Sportiv “Agronomie” din Bucuresti a avut loc prima editie a evenimentului “BUCHAREST CHALLENGE CUP”, una dintre cele mai profesioniste competitii de karate full-contact organizate in Romania, in ultimii 20 de ani. Evenimentul a fost organizat de Clubul Sportiv BUDO GYM BUCURESTI, prin Sensei Gruia Docan, si sub auspiciul All Japan Kyokushin Union, fiind prima manifestare sportiva de o asemenea amploare din tara noastra.BUCHAREST CHALLENGE CUP a reunit pe aceeasi suprafata de lupta peste 280 de sportivi din 29 de cluburi din intreaga tara: Bucuresti, Oradea, Tulcea, Galati, Zalau, Piatra Neamt, Sibiu, Cluj, Constanta, Pitesti, Rosiori de Vede, Giurgiu, Ploiesti, Brasov si Jilava, fiind prezenti sportivi din toate organizatiile de kyokushin, dar si din cluburi de ashihara karate si shindokai.

Imagini de la BUCHAREST CHALLENGE CUP pot fi urmarite pe link-ul:
http://www.youtube.com/watch?v=MX52fVlgZTU

Competitia s-a adresat atat copiilor, cat si juniorilor si seniorilor, baieti si fete, si s-a desfasurat in sistem full-contact, la final fiind acordate 280 certificate de participare, 140 de diplome, 105 cupe, 105 medalii si 40 de trofee. La categoria seniori, castigatorii locurilor I au primit, pe langa cupa, medalie si diploma, si un premiu in bani.

BUCHAREST CHALLENGE CUP nu a reunit doar sportivi de performanta practicanti de kyokushin, ci si personalitatile marcante ale karate-ului romanesc. Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat: Sensei Ilie Ionescu (pionerul karate-ului kyokushin din Romania, cel care a introdus stilul kyokushin in tara noastra in anii ’70), Shihan Gheorghe Bradu (unul dintre cei mai vechi practicanti de kyokushin din Romania, seniorul membrilor All Romanian Kyokushin Union), Sensei Lucian Baroiu (presedintele Federatiei Romane de Karate) si Sensei Marius Gliga (presedintele comisiei de arbitri din ARKU si unul dintre cei mai vechi practicanti de kyokushin din Romania).

“Pe langa acest spectacol unic pe care l-am putut urmari, marele castig al acestei competitii a fost acela de a ne reintalni si de a lucra impreuna dupa aproape 20 de ani, antrenori, instructori, fosti si actuali componenti ai Lotului National al Romaniei, indiferent de federatie, organizatie, convingeri, prejudecati etc. Astfel, sloganul evenimentului, TIME TO BE UNITED a fost pe deplin confirmat”, a declarat Sensei Gruia Docan, organizatorul BUCHAREST CHALLENGE CUP.

Standardul de performanta si profesionalism atins in organizarea primei editii a Cupei BUCHAREST CHALLENGE a atras nu doar admiratia celor prezenti, ci si ideea ca evenimentul sa devina o traditie anuala in peisajul sportiv romanesc:

“Evenimentul organizat de Clubul Sportiv Budo Gym Bucuresti, condus de Sensei Gruia Docan, a demonstrat ca pentru prima data dupa 1995 (data scindarii International Karate Organisation - IKO), sportivi din cele trei organizatii din Romania pot reusi impreuna. Un lucru laudabil a fost arbitrajul, mai ales ca brigazile de arbitri au aratat ca acest tip de concurs poate deveni in viitor o modalitate de cooperare si testare intre sportivii din Romania practicanti de Kyokushin. Faptul ca s-a folosit un singur regulament de arbitraj a scos in evidenta ca poate exista o cooperare intre cele trei mari organizatii si exista premiza crearii unei umbrele comune deasupra lor. Nu in ultimul rand, este de apreciat meritul organizatorului care, chiar de la prima editie, a reusit sa stranga peste 280 de sportivi din 29 de cluburi din toata tara. Nivelul demonstrat de participanti a aratat clar ca sportivii romani pot participa la orice campionat in lume, cu sanse reale la un loc pe podium!”, a declarat Sensei Ilie Ionescu (3 dan kyokushin).
In plus, BUCHAREST CHALLENGE CUP a fost si prima competitie de karate din Romania care a putut fi urmarita live, pe internet, prin intermediul Budo Gym Club si MAXMEDIA Video Production. Partenerii media ai evenimentului au fost GSP TV, SPORT REVOLUTION si Revista Budo Gym.

“Conditiile tehnice ultramoderne - transmisie live, promovare pe un canal TV de sport, afisajul, auditia in sala, asistenta medicala la cel mai inalt nivel, coditiile de cazare, Sayonara Party, acordarea premiilor, entertainmentul, conditiile tehnice si personalul implicat in organizarea turneului arata meritul lui Sensei Gruia Docan si dorinta de a merge mai departe. Cred ca aceasta competitie ar trebui inscrisa in calendarul competitional viitor al Ministerului, la toate cele trei organizatii, fiind primul pas in reunificarea miscarii Kyokushin in Romania!”, a mai declarat Sensei Ilie Ionescu.

Pentru mai multe detalii despre BUCHAREST CHALLENGE CUP, va rugam, accesati:
https://www.facebook.com/BudoGymClub
https://www.facebook.com/BudoGymClub/media_set?set=a.524151597668708.1073741847.100002216179552&type=3Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1821
Cuvinte cheie: Bucuresti
streetwisepr

Adaugat in urma cu 3868 zile, 11 Nov. 2013

Adaugat de StreetwisePR

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 65

Alte Evenimente din Bucuresti
curs on line 2024 urbanism si amenajarea teritoriului

CURS ON-LINE 2024 URBANISM SI AMENAJAREA TERITORIULUI

Bucuresti, Bucuresti. 15 Iul 2024 - 19 Iul 2024
cursuri on line functionari publici 2024

CURSURI ON-LINE FUNCTIONARI PUBLICI 2024

Bucuresti, Bucuresti. 8 Iul 2024 - 12 Iul 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
festival nostalgia 2024

Festival Nostalgia 2024

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2024 - 30 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .