poze cube days iv 1 august 2010 restaurantul strandul cernica

Cube Days IV - 1 august 2010 – Restaurantul/Strandul Cernica

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 1 August 2010 09:15

Categorii: Sport si Excursii

Eveniment repetitiv: Lunar

Suntem la a patra editie de Cube Days. Locatia este cea binecunoscuta: Strandul/Restaurantul Cernica. Ora de asemnea este cea obisnuita: 09.00. La ce sa va asteotati la fata locului?

O multime mare de pasionati de biciclete, 2 trasee de dificultati diferite in superba padure Cernica, un seminar tehnic la care aveti ocatia sa invatati cum sa va reglati/reparatui cat mai eficient bicicleta, muzica buna, si ca intotdeauna prima bautura este din partea noastra. Si ca sa fim intelesi inca de la inceput: NU EXISTA TAXA DE INSCRIERE!
Daca nu ai bicicleta nu-i nicio problema, iti inchiriem noi una pentru tura. Nu uita sa iti iei si echipamentul de protectie, in special casca si manusile, astfel incat ca distractia ta sa nu fie umbrita de nimic neprevazut.
Pentru cei care iau pentru prima data contact cu acest eveniment iata ce inseamna Cube Days:
CUBE DAYS isi propune sa fie o intalnire intre prieteni si un eveniment de promovare a mersului pe bicicleta. Nu dorim sa ne transformam intr-un concurs ci doar sa atragem cati mai multi oameni catre sport si in special catre ciclism.
Vrem sa ne intalnim in fiecare luna a sezonului in numar cat mai mare si sa realizam diverse ture pe bicicleta prin padurea Cernica, pe trasee marcate si evidentiate in functie de dificultate. Startul se va da din zona strandului Cernica, iar pe drumul de acces vor fi amplasate semne directionale ce va vor ajuta sa ajungeti usor la locatie. Accesul auto este si el permis iar locurile de parcare se vor aloca in limita spatiului disponibil.
Nu este necesar sa fiti proprietari ai unei biciclete Cube. Va asteptam sa veniti cu orice fel de vehicul cu doua roti. Cei mici sunt si ei asteptati si pentru ei am pregatit un traseu special unde se vor putea distra in voie si invata in acelasi timp cate ceva despre mersul pe bicicleta, sub supraveghere continua astfel incat parintii sa poata participa la tura completa.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 629

Eveniment postat de organizator

dragos dimancea

Adaugat in urma cu 3503 zile, 20 Iul. 2010

Adaugat de wulfy2001

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 23 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
  • Ai ceva de zis?

    .