poze antreprenor de mic

Antreprenor de mic

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 25 August 2013 10:00
Hornbach Balotești (Calea Bucureşti 2A – Balotești, Ilfov)

Categorii: Targuri , Alte Evenimente

Copiii își pot promova și vinde jucăriile, rechizitele și cărțile pe care deja le-au citit în cadrul evenimentului “Antreprenor de mic” organizat de Centrul Educațional Fluentis în parteneriat cu Hornbach. Evenimentul are loc duminică 25 august între 10.00-14.00, în parcarea Hornbach Balotești (Calea Bucureşti 2A – Balotești, Ilfov). Înscrierea copiilor pentru participarea la târg este gratuită, în limita locurilor, iar intrarea este liberă.

Evenimentul are la bază modelul târgurilor organizate în țări precum Norvegia, Suedia sau Germania, în cadrul cărora copiii își vând rechizitele, cărțile sau jucăriile pentru că au trecut de vârsta la care le stârneau intreresul.
Participând la această acțiune, cei mici au ocazia să își promoveze jucăriile, să negocieze și să se distreze, pentru ca cel mai bine se învață în joacă. Își dezvoltă astfel abilitățile de antreprenor, învățând practic principiile cererii și ofertei, cum să facă profit și cum să își prezinte afacerea. Totodată, vor învăța să aprecieze mai mult lucrurile pe care le au și eforturile necesare pentru a obține jucării noi. Și pentru că la acest eveniment copiii nu vor afla doar cum să fie buni antreprenori, ci și cum să dăruiască bucurie copiilor mai puțin avantajați, acțiunea are și o componentă caritabilă – o parte din venituri și jucării sunt donate Asociației SOS Viețile Copiilor.
Evenimentul face parte dintr-un proiect amplu dezvoltat de Fluentis, care organizează periodic cursuri de antreprenoriat, menite să îi ajute pe cei mici să înțeleagă lumea afacerilor prin metode adaptate vârstei și o abordare creativă.
Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac până pe 21 august în limita locurilor. Mai multe detalii și înscrieri la telefon: 0726 699 808 sau prin e-mail: office@fluentis.ro

Mai multe detalii: http://www.fluentis.ro/

Comenteaza pe Facebook
roxana

Adaugat in urma cu 3923 zile, 08 Aug. 2013

Adaugat de roxana_kepi

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
duminica live cu ovidakis

Duminica Live cu Ovidakis!

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
ambiental music

Ambiental Music

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .