poze salonul auto bucuresti 2013
poze salonul auto bucuresti 2013 poze salonul auto bucuresti 2013 poze salonul auto bucuresti 2013

Salonul Auto Bucuresti 2013

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 3 Aprilie 2013 - Duminică 7 Aprilie 2013
Piata Constitutiei

Categorii: Targuri , Alte Evenimente

In perioada 3-7 aprilie 2013, Piata Constitutiei din Bucuresti va fi gazda Salonului Auto Moto (SAM)

Salonul Auto Moto - Bucuresti 2013 va prezenta in fata publicului un show complet, care cu siguranta nu va putea fi trecut cu vederea de jucatorii din domeniu sau de pasionatii cailor putere.

Atmosfera Salonului de anul acesta va fi intretinuta de aparitia incendiara a frumoasei vedete Gina Pistol care, alaturi de simpaticul si carismaticul Andrei Duban, va pregati o serie de surprize pentru vizitatori, dar si pentru expozanti.

Salonul Auto Moto va starni curiozitatea celor prezenti cu masini de marca, motociclete custom made si accesorii proaspat iesite din productie, spectacol si adrenalina.
O noutate a expozitiei de anul acesta va fi pista de karting ce va putea fi folosita gratuit, pe baza biletului de intrare. Pista va fi amenajata pe o suprafata impresionanta, provocand zilnic pe cei mai curajosi la o cursa de cateva
minute de senzatii si viteza.

Totodata, in cadrul Salonului Auto Moto va exista un monopost simulator de formula 1, permitand astfel celor mai talentati in domeniu sa isi incerce abilitatile direct pe circuit.
O alta premiera a acestui eveniment vor fi concursurile de frumusete pentru masinile cu spirit de invingatoare sub capota si pentru motocicletele customizate cu multa pasiune pentru cele doua roti, un show vizual intregit de zgomotul a sute de cai putere. Urmand buna traditie a saloanelor de profil, fetele frumoase nu vor lipsi. Acestea se vor dezlantui intr-o super competitie a celor mai sexy hostesse prezente, votate de un juriu.

Intre 3 si 7 aprilie, cei care vor trece pragul Salonului Auto Moto isi vor clati privirile cu cele mai noi modele de autoturisme si motociclete si se vor bucura de drive-teste cu masina dorita, demonstratii auto si moto, ultimele gadgeturi si dotari auto, fete frumoase, concursuri, muzica de calitate si multe alte suprize, anuntate toate in curand de catre organizatori.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 4141
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 4057 zile, 11 Mar. 2013

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1379

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .