poze career fest

Career Fest

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 14 Martie 2014 10:00 - Sâmbătă 15 Martie 2014
Str. Edgar Quinet Nr. 5-7

Categorii: Targuri , Conferinte si Seminarii

Targ adresat studentilor in an terminal si nu numai, cu multe oportunitati de angajare, internshipuri si mastere. Tot ce doresti sa afli dupa ce termini facultatea.

ASLS vă invită la Career Fest!


Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, vă așteaptă vineri și sâmbătă, 14 și 15 martie, între orele 10:00 -16:00 la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, strada Edgar Quinet nr. 5-7, pentru a profita de oportunitățile oferite de Career Fest.

Career Fest este un târg adresat în principal studenților în an terminal, dar și celor aflați în primii ani de studiu. Această întâlnire dorește să ofere cât mai multe informații atât din sfera educațională cât și din cea profesională. Aici vor putea discuta personal cu specialiști în resurse umane ce doresc să angajeze absolvenții FLLS, vor putea testa atmosfera de lucru și vor învăța prin intermediul atelierelor cum să își înceapă și/sau dezvolte o carieră și ce opțiuni de viitor li se potrivesc cel mai bine.

Evenimentul se desfășoară pe parcursul a două zile, oferind suficient timp studenților să interacționeze cu firmele prezente și să se familiarizeze cu cele mai bune oferte.

Astfel, timp de două zile, târgul are ca scop prezentarea nenumăratelor oportunități de care poate profita orice student: continuarea studiilor cu un program de master, pregătire și practică profesională, voluntariat sau intrarea pe piața muncii.

În prima zi, vor fi prezentate programele masterale din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine, ONG-urile participante, dar și companiile angajatoare.

A doua zi, are să pună accent pe prezența firmelor care au încheiat acorduri de practică cu Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, workshop-urile și atelierele care au să dezvolte tema consilierii de carieră cu ajutorul unor reprezentanți ai companiilor de top, precum workshop-ul "Cum să ne pregătim pentru un interviu de nota 10?" ținut de Accenture.

Standurile vor fi amplasate în holul de marmură al sediului Facultății de Limbi și Literaturi Străine de pe strada Edgar Quinet, nr. 5-7.



Vă îndemnăm cu drag să descoperiți noi perspective ale viitorului!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/811028658925982/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1901

Eveniment postat de organizator

adina baragan

Adaugat in urma cu 3671 zile, 11 Mar. 2014

Adaugat de Adina12133

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .