poze festivalul etnoculinaria editia avi a

Festivalul Etnoculinaria - editia aVI-a

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 6 Iunie 2014 10:00 - Duminică 8 Iunie 2014
Piata George Enescu, langa Ateneul Roman

Categorii: Targuri , Festivaluri

Eveniment repetitiv: Lunar

EtnoCulinaria te pregateste pentru vacanta Vacanta e la un pas distanta si vine timpul in care vom cunoaste locuri, obiceiuri si oameni noi. EtnoCulinaria va face cunostinta cu traditii din alte tari si se transforma intr-o oază de gastronomie romaneasca si straina autentica, in plin centru al Capitalei.

Intre 6-8 iunie 2014, in Piata George Enescu, puteti vedea si gusta bunatati din Turcia, Ungaria, India si diverse zone ale Romaniei. Artizanat traditional din aceste tari, precum si mesteri populari romani va vor invata arta lor si va vor oferi produsul muncii lor.
Muzica populară, voia bună şi mâncărurile preferate ale românilor, vor transforma Piaţa George Enescu, timp de trei zile, într-un punct de atracţie pentru toţi bucureştenii, dar şi pentru turiştii străini aflați în Capitală.
Printre “minunatiile” oferite de mestesugari, se vor regasi obiecte realizate din piele, ceramică, bijuterii artizanale, produse croşetate sau realizate la războiul de ţesut şi o multitudine de obiecte din gospodaria taraneasca, realizate din lemn.
Alaturi de ei vor sta si produse traditionale din alte tari, vizitatorii vor putea regăsi, astfel, langa branza de burduf in coaja de brad, casul afumat, telemeaua de Sibiu, carnatii si afumăturile traditionale, produsele apicole, merele de Voinesti, capsune, cirese romanesti, si prajiturile de casa de la noi, baclavaua şi rahatul turcesc, placintele tataresti, inghetata maras, chiftele traditionale din carene de vita si de oaie, bauturi racoritoare aduse de pe malul Bosforului, gulas unguresc, ciolan la gratar, carnati picanti si muraturi, paine cu cartofi, delicatese mediteraneene.
Etnoculinaria pregateste, de asemenea, pentru copii un cadou inedit: o expozitie de pasari si animale mici de rasa, de o rara frumusete, pe care le pot admira, hrani si despre care pot afla multe lucruri interesante.
Va asteptam la Etnoculinaria sa intram impreuna in atmosfera de vacanta, sa aflam o multime de lucruri noi si sa ne distram pe cinste!

Contact
Georgiana Manolescu
Sales & PR Manager

plus media

Mobile: (+4) 0727 859 801

georgiana.manolescu@gmail.com

www.plusmediacom.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1626

Eveniment postat de organizator

georgiana manolescu

Adaugat in urma cu 3620 zile, 28 Mai. 2014

Adaugat de georgiefestival

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 9

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .