poze artisan food market ed a ii a la hanu lui manuc
poze artisan food market ed a ii a la hanu lui manuc poze artisan food market ed a ii a la hanu lui manuc poze artisan food market ed a ii a la hanu lui manuc

ARTISAN FOOD MARKET ed. a II-a la Hanu' lui Manuc

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 8 Octombrie 2022 11:00 - Duminică 9 Octombrie 2022
Str. Franceză 62-64

Categorii: Targuri

Te așteptăm cu același vibe bun la a II-a ediție ARTISAN FOOD MARKET, la Hanu’ lui Manuc, în weekendul 8 – 9 Octombrie. Aici te conectăm cu fenomenul producției artizanale food & drink din România, în centrul istoric al Bucureștiului: standuri cu produse locale din toată țara, experiențe culinare speciale; sesiuni de degustări la standuri și povești gastronomice inedite despre valorificarea unor rețete foarte vechi. Intrarea este libera! Hai să creștem împreună consumul de produse locale și să facem din patrimoniul cultural gastronomic românesc un brand de țară.

Cea de a II-a ediție ARTISAN FOOD MARKET se va desfășura cu același vibe bun în inima Bucureștiului la Hanu’ lui Manuc, în weekendul 8 – 9 Octombrie. Proiectul nostru își face datoria în continuare și vizează nevoia interacțiunii directe între producător și consumator, în acord cu responsabilizarea și educarea publicului prin care sprijinim creșterea consumului de produse sănătoase și produse artizanale gourmet, dar și cresterea vizibilității micilor antreprenori ca exercițiu financiar sănătos pentru dezvoltarea comunităților locale.
După cei doi ani de pandemie care au dus la blocarea accesului fizic, scăderea vânzărilor și interacțiunii producătorilor, creatorilor, artizanilor români, cu publicul larg, refacem legătura directă între micul producător și consumator (cel mai scurt lanț de consum) într-un spațiu încărcat de istorie și povești gastro-oenologice.
Și pentru că punem foarte mare preț pe educație și informare ți-am pregatit o serie de evenimente în cadrul târgului la care vei întelege, de la oameni care și-au dedicat activitatea profesională promovării culturii gastro-oenologice din România, de ce este sănătos, atât din punct de vedere medical cât și economic, să consumi produse locale curate și să sprijini, astfel, antreprenorii locali.
Te așteptăm și pe tine să intri în cea mai frumoasă și creativă atmosferă dedicată fenomenului producției artizanale food & drink din România, în inima Bucureștiului.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/artisanfoodmarketbucuresti

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1556

Eveniment postat de organizator

ciprian dinca

Adaugat in urma cu 651 zile, 14 Sep. 2022

Adaugat de accentenoi

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 10

Alte Evenimente din Bucuresti
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
festival nostalgia 2024

Festival Nostalgia 2024

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2024 - 30 Iun 2024
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
saga festival 2024

SAGA Festival 2024

Bucuresti, Bucuresti. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .