poze artisan food market ed a vi a

Artisan Food Market ed. a VI-a

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 30 Martie 2024 10:00 - Duminică 31 Martie 2024
Hanul lui Manuc, str. Franceza 62-64

Categorii: Targuri

Cea de a VI-a ediție o vom desfășura, în aceeași atmosferă prietenoasă și jovială din inima Bucureștiului, la Hanu’ lui Manuc, în weekendul 30 - 31 Martie. Te așteptăm alături de mulți artizani locali din toată țara să înțelegem împreună ce inseamnă sustenabilitatea locală, interacțiunea directă cu sursa de hrană sănătoasă, trasabilitate, povești gastro-oenologice remarcabile, valorificarea unor rețete locale vechi, reinterpretări de produs.

Cea de a VI-a ediție o vom desfășura, în aceeași atmosferă prietenoasă și jovială din inima Bucureștiului, la Hanu’ lui Manuc, în weekendul 30 - 31 Martie. Te așteptăm alături de mulți artizani locali din toată țara să înțelegem împreună ce inseamnă sustenabilitatea locală, interacțiunea directă cu sursa de hrană sănătoasă, trasabilitate, povești gastro-oenologice remarcabile, valorificarea unor rețete locale vechi, reinterpretări de produs. Vor fi degustări, facem educație privind consumul de produse locale, vorbim despre unicitate, sprijin și despre multe alte valori, așa cum te-am obișnuit.
Proiectul nostru își face datoria în continuare și vizează nevoia interacțiunii directe între producător și consumator, în acord cu responsabilizarea și educarea publicului prin care sprijinim creșterea consumului de produse sănătoase și produse artizanale gourmet, dar și cresterea vizibilității micilor antreprenori ca acțiune sănătoasă pentru dezvoltarea comunităților locale.
Te așteptăm și pe tine să intri în cea mai frumoasă și creativă atmosferă dedicată fenomenului producției artizanale food & drink din România, în inima Bucureștiului.

Mai multe detalii: https://accentenoifair.ro/cea-de-a-vi-a-editie-artisan-food-market-o-vom-desfasura-in-aceeasi-atmosfera-prietenoasa-si-joviala-din-inima-bucurestiului-la-hanu-lui-manuc-in-weekendul-30-31-martie/

Comenteaza pe Facebook
ciprian dinca

Adaugat in urma cu 108 zile, 04 Mar. 2024

Adaugat de accentenoifair

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Bucuresti
targul de carte gaudeamus la bucuresti 2024

Targul de carte Gaudeamus la Bucuresti - 2024

Bucuresti, Bucuresti. 16 Oct 2024 - 20 Oct 2024
alice intalnirile jti 2024

ALICE - Întâlnirile JTI 2024

Bucuresti, Bucuresti. Joi 20 Iunie 2024
alice intalnirile jti 2024

ALICE - Întâlnirile JTI 2024

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 21 Iunie 2024
concert faun la bucuresti

Concert Faun la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .