poze autor 3 0 targ de bijuterie contemporana

Autor 3.0 - Targ de bijuterie contemporana

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 24 Aprilie 2010 11:00
Sala Dalles

Categorii: Targuri

Vino pe 24 şi 25 aprilie la Sala Dalles, unde AUTOR, singurul târg de bijuterie contemporană românească, îşi deschide porţile pentru a treia oară.

39 de nume sonore, mai puţin consacrate sau chiar debutante îşi dezvăluie comorile din ateliere. 39 de display-uri spectaculoase şi 39 de direcţii noi în bijuteria contemporană. 39 de colecţii de piese unice care te aşteaptă să le personalizezi în funcţie de tine. Designerii participanţi au fost selectaţi în urma unei aplicaţii, demers întâlnit în cadrul tuturor muzeelor şi marilor galerii din lume. Din zecile de dosare, cei 39 de designeri aleşi vor aduce la Sala Dalles spre vânzare colecţiile lor noi, dar şi piese de succes din colecţiile lor mai vechi.

Dintre numele sonore şi deja foarte cunoscute îi amintim pe Carla Szabo, Alexandru Lupu, Jennifer Delplanque, Mihaela Tarhuna, Angi Apostol, Ana Wagner, Maria Filipescu, Ioana Matei, Andra Lupu, Izabella Petruţ, Elena Crişan sau Mihaela Zvîncă. Alte nume cunoscute – debutanţi sau absolvenţi ai facultăţilor de Artă – îşi vor prezenta pentru prima sau a două oară o colecţie în cadrul unui eveniment dedicat. La târg va participa şi Smaranda Andrada, câştigătoarea premiului pentru cel mai bun design de accesoriu în cadrul concursului Inspired 2009 şi pe parcursul celor 2 zile va putea fi vizionată şi expoziţia Little Hanoi, organizată de Centrul Ceh din Bucureşti.

Anul acesta, partenerul târgului de bijuterie este Vichy care va premia cea mai frumoasă şi inovatoare colecţie a unui designer participant. Pe durata weekendului în care se va desfăşura evenimentul va avea loc şi o tombolă cu produse şi premii surpriză de la Vichy. Iar dacă toate veştile de până acum nu sunt suficient de motivante, fă-ne o vizită la Dalles numai pentru a ne bucura împreună de primăvară! Intrarea la eveniment costă 5 lei, iar târgul va fi deschis în fiecare zi de la ora 11 la ora 21. Duminică seară, după încheierea evenimentului dăm şi petrecere pentru a sărbători bijuteriile şi iubitorii ei dar şi pentru a va oferi ocazia de a discuta cu unul dintre autorii fotografiilor prezentate în expoziţia Little Hanoi.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 674
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 3697 zile, 13 Apr. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .