poze bookland afi palace cotroceni

BookLand @ AFI Palace Cotroceni

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 15 Aprilie 2011 12:00 - Duminică 17 Aprilie 2011
AFI Palace Cotroceni

Categorii: Targuri

Cel mai mare targ de carte

BookLand este un nou targ pe piata evenimentelor de carte din tara. Prima editie are loc in perioada 15-17 aprilie 2011, cu o saptamana inaintea Pastelui, la AFI Palace Cotroceni. BookLand aduce un suflu proaspat pe piata locala, pozitionandu-se drept un « targ de carte urban ». Asadar, atuurile sale sunt interactivitatea si noutatea formatului. BookLand nu este un salon sau un muzeu al cartilor, ci un eveniment modern si monden, care aduce cartea in viata de zi cu zi a cititorilor exact acolo unde ei se duc cu placere. La mall!
BookLand este un spatiu social alternativ, in care vizitatorii pot rasfoi si cunoaste cartile, se pot bucura de titluri noi sau de opere consacrate si pot descoperi audiobook-uri. Circa 150 edituri vor expune la BookLand carti din toate domeniile, albume, editii de colectie, dictionare. Cartile vor fi inconjurate de spectacole de muzica si dans, de evenimente pentru cei mari si cei mici sau de lansari si dezbateri multimedia. Toate aceste informatii vor fi actualizate pe website-ului targului: www.book-land.ro.

Elemente de noutate
BookLand se distinge de celelalte targuri de carte prin concept si prin programul de desfasurare. Pastreaza o parte din elementele traditionale ale unui targ de carte: peste 30,000 titluri de carte, lansari, dezbateri, sesiuni de autografe din partea autorilor, concursuri cu premii, toate acestea ‘ambalate’ modern: mobilier unitar realizat special pentru acest targ, spatii amenajate pentru evenimente editoriale, plasme de prezentare in fiecare stand, comunicarea eficienta a ofertei editurilor.
“Noaptea alba a cartii” este un alt element de noutate al BookLand. Astfel, vizitatorii sunt asteptati sambata, 16 aprilie, sa cumpere carti pana in zori.
Pe langa evenimentele editoriale, vor avea loc si varii evenimente artistice pentru entertainment-ul vizitatorilor.
Intrarea la BookLand este gratuita.

Cartile vin la mall
BookLand va fi gazda a circa 150 edituri, amplasate pe toate holurile de la parter si etaj ale AFI Palace Cotroceni. De-a lungul holurilor vor fi dispuse corpuri de mobilier special concepute pentru a deservi optim nevoile expozantilor – sunt trei tipuri de mobilier, fiecare ‘gazduind’ intre 3000 si 4000 carti, pachetele de mobilier acoperind orice preferinta. Astfel editurile nu mai au grija mobilierului propriu, iar targul va avea o imagine unitara.
Locatia a fost aleasa datorita oportunitatilor de expunere si accesului facil. AFI este cel mai mare mall din Bucuresti (214,000 mp, 300 magazine, 20 sali cinema, 2500 locuri de parcare) si este singurul concept-mall recunoscut deja. AFI inregistreaza cel mai mare numar de vizitatori zilnic, intr-o singura zi putandu-se ajunge la peste 150,000 atunci cand exista o promotie speciala. In cele 3 zile de BookLand (15-16-17 Aprilie 2011) estimarile privind afluenta de vizitatori depasesc 350.000 persoane, cu mult peste cei maxim 40-50.000 inregistrati la celelalte targuri.

Modalitati de inscriere
Editurile interesate sa participe la BookLand trebuie sa completeze formularul de inscriere de pe www.book-land.ro.

Mai multe detalii: http://www.book-land.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1218
Cuvinte cheie: Bucuresti
andrei

Adaugat in urma cu 3408 zile, 31 Ian. 2011

Adaugat de rossi2010

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3582

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .