poze copiii cladesc ora ul ideal la targul de activita i extrascolare

Copiii clădesc orașul ideal la târgul de activități extrascolare

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Septembrie 2015 11:00 - Sâmbătă 19 Septembrie 2015
Strada Pierre de Coubertin, Nr. 3-5

Categorii: Targuri

Târgul activităților extrașcolare de la Mega Mall continuă și sâmbătă, 19 septembrie, cu demonstrații de balet ale școlilor Bucharest City Ballet și Happy Star

București, 17 septembrie 2015: În acest weekend, târgul activităților extrașcolare îi așteaptă pe cei mici, la Mega Mall, cu o multitudine de surprize educaționale. Organizat sub egida campaniei „Respect Școala”, târgul este un eveniment dedicat părinților și școlarilor de toate vârstele, interesați de noi activități educative extrașcolare.

Sâmbătă, 19 septembrie, la standul Atelierele ILBAH Junior se va organiza cursul ”Micul Arhitect”, în cadrul căruia copiii au ocazia să dea o mână de ajutor la realizarea machetei orașului ideal, așa cum și-l imaginează ei. Atelierul va fi susținut de către arhitecta Sorana Ionașcu care le va trezi curiozitatea celor mici prin lectii despre istoria arhitecturii, noțiuni legate de diferite tipologii de clădiri, evidențiând importanța prezenței spațiului verde în oras.

Pe lângă descoperirea arhitecturii și a potențialului ei, copiii se vor familiariza cu cele mai importante și relevante opere arhitecturale, clădiri din toată lumea, detalii care le va lărgi orizonturile și cultura generală. Prin intermediul acestor cursuri, copiii vor învăța să gândească logic și strategic, luând în calcul toate posibilitățile de rezolvare a unei probleme generale, lucru care le va fi extrem de util în viitor, indiferent dacă optează pentru domeniul arhitecturii sau nu.

Atelierul ”Micul Arhitect” se va desfășura între orele 11:00-17:00 iar accesul la curs este gratuit.

Tot sâmbătă, începând cu ora 17:30, două școli de balet, Bucharest City Ballet și Happy Star vor susține demonstrații de dans și balet pe scena târgului.

Târgul de activități extrașcolare poate fi vizitat, la nivelul 2 al Mega Mall, în timpul săptămânii, de la ora 17:00 la ora 21:00, și în weekend, între orele 11:00 și 20:00. Târgul va fi deschis până pe data de 20 septembrie iar intrarea este liberă.

Părinții și copiii vor putea găsi și ofertele educaționale ale celorlalți participanți: Baby Spa, Asociatia Manieres, Didactica Publishing House, Asociația Sportivă VOINȚA București 2015, Tactic Baschet Club, Cursevo, Help Autism, Cursuri-Inot.ro Club Sportiv Aqua Team, Kids in Business, iQWeLT, Happy Star, Gradinița și Școala Primară Just 4 Kids, Școala Metropolitană ARC și Grădinița Prikindel, Academia Fantastică, StudioKids, First Steps Kids și Euclid Before and After School.
Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.facebook.com/MegaMallBucuresti sau pe site-ul Mega Mall www.MegaMallBucuresti.ro.


*** Despre Mega Mall
Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat în România de fondul de investiții NEPI. În urma unei investiții de 165 de milioane de euro, noul mall găzduiește peste 220 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii. Situat în apropierea Arenei Naționale, Mega Mall acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Printre premierele pe care le aduce Mega Mall în rândul centrelor comerciale din țară se numără sala de fitness WorldClass, dotată cu o piscină semiolimpică, prima sală Cinema City cu tehnologia 4DX, un concept nou de loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copii de toate vârstele, precum și primul magazin Sport Vision din România.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 1595 zile, 17 Sep. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 2 Feb 2020 - 2 Feb 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs autocad lt 2019

Curs Autocad LT 2019

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
  • Ai ceva de zis?

    .