poze dichisar de martisor fun food sisterhood
poze dichisar de martisor fun food sisterhood poze dichisar de martisor fun food sisterhood poze dichisar de martisor fun food sisterhood

Dichisar de Martisor - Fun, Food & Sisterhood

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 25 Februarie 2017 09:00 - Duminică 26 Februarie 2017
Impact

Categorii: Targuri

2 zile de Fun, Food & Sisterhood cu cele mai talentate creatoare de pe Breslo.ro

#Dichisar de Mărțișor se întâmplă în weekend-ul 25-26 Februarie, 10:00-20:00, la Impact Hub București. (str. Halelor, nr.5, langă DM Unirii). 2 zile de fun, food & shopping alternativ, alături de cei mai buni creatori de pe Breslo.

INTRARE GRATUITĂ | Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/352249871821223/

Martie e despre sisterhood. O lună de cafele cu prietenele, solidaritate și recunoaștere publică reciprocă. Luna în care ne oprim puțin să apreciem tot ce-am construit împreună, tot suportul primit și oferit, amprentele mamei, fiicei, mentorilor si prietenelor asupra fericirii fiecăreia dintre noi. Vom avea multe ocazii să ne întâlnim în săptămânile ce urmează.

Azi vorbim despre #Dichisar: târgul celei mai mari comunități creative din România. Breslo.ro susține antreprenoriatul creativ feminin încă din 2008. A reușit să adune la un loc peste 165 000 de creatori și consumatori de design românesc, ce se susțin, inspiră și motivează reciproc. În cele 6 ediții #Dichisar de până acum am avut ocazia să cunoaștem aproape 200 dintre cei mai buni creatori de pe Breslo. Ediția a 7-a e de bifat obligatoriu pentru cadouri de Mărțișor și 8 Martie.

5 motive să nu ratezi ediția #Dichisar de Mărțișor

1. ATMOSFERA | Dacă nu ai mai fost până acum la #Dichisar, ți se vor reseta standardele. E târgul pe care-l vei compara cu toate cele ce vor urma.

2. PRODUSELE | Funky, alternative, cu suflet, mesaj și misiune. Pentru prietena ce mai bună, sora, mama, bunica, șefa, colega de birou. Și mai ales pentru tine.

3. EXPOZANȚII | Oameni #mișto, talentați și cu picioarele pe pământ. Dacă ai nevoie de o injecție de pasiune, aici e locul. Vino devreme, să ai timp de vorbă.

4. BARUL | Organizatorii au un talent pentru a depista ce e trending în București. Aici i-am cunoscut pe Coftale și Beautyfood, acum e rândul VanFruct. Yumm!

5. TOMBOLA CU MULȚUMIM | Peste 60 de premii pentru cei ce cumpără de la #Dichisar, donate de designerii prezenți. Cui nu-i plac cadourile?

25-26 Februarie, pe muzică bună, la o cafea adevărată și un cheesecake cu afine, să ne vindece de astenie. Pagina Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/352249871821223/

Despre seria de evenimente #Dichisar
Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului bucureștean ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați într-un loc fun și relaxat. #Dichisar este construit în jurul unui număr limitat de designeri tineri foarte atent selecționați + activități extra din zona beauty&lifestyle.

Despre organizatori - Breslo.ro
Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 165 000 de membri iubitori de design românesc, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 8 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 190 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca handmade-ului autohton.

Cu sprijinul
Magic FM Romania, UnicaOnline, Revista AVANTAJE

Si suportul media
Jurnalul National, evz.ro • SUB25, Modernism Punct Ro, IQads, FEEDER.ro, Urban.ro, anyplace.ro online magazine, Bucharest City App, Orasul Meu, Revista Bulevard, Mixtopia, 9AM.ro, COOPerativa Urbană, Historia, getlokal.ro, gratuitor.ro, VinSiEu.ro - Evenimente din Romania, Metropotam • Revista BABY, Qbebe, UrbanKid.ro, Centrul de Parenting, Blog in Tandem, Şi Blondele Gândesc • DivaHair.ro, Kudika.ro, FEMEI IN AFACERI, Garbo.ro, Karena, FeteleStiu.ro, Tonica, ViitoareMireasa, Catchy, clickpentrufemei, Eva.ro, femina.ro, Lyla.ro, All that beauty things

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/352249871821223/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2344

Eveniment postat de organizator

alexandra marin

Adaugat in urma cu 2614 zile, 20 Feb. 2017

Adaugat de Alexandra Marin

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 10

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .