poze pia a araneasca me ter e ti i targ de antichita i
poze pia a araneasca me ter e ti i targ de antichita i poze pia a araneasca me ter e ti i targ de antichita i poze pia a araneasca me ter e ti i targ de antichita i

Piață Țărănească, Meșter(Ești)! și târg de antichități

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 27 Martie 2015 10:00 - Duminică 29 Martie 2015
Muzeul National al Taranului Roman Intrarea Monetariei nr 3

Categorii: Targuri

De vineri până duminică 100 de producători, meșteri populari, artizani și colectionari vă așteaptă în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român la un nou târg marca Piața Țărănească!

Cum cere tradiția la Piața Țărănească, veți putea lua, după poftă și numai pe degustate: mere, nuci și poame uscate, suc de mere și palinci, turtă dulce și cofeturi, cozonaci, poale-n brâu si plăcinte-ntinse fel de fel, prăjituri de casă de post și de dulce, tarte și pâine în trei culori, dulcețuri, zacuști, siropuri și miere de albine, magiun de Topoloveni, brânzeturi, cașuri și cașcavele, afumături preparate după rețete cu tradiție, ciocolată de casă și alte asemenea bunătăți.
Se prepară la fața locului: scoici la tigaie, prepeliță cu rozmarin, busuioc, vin alb și verdețuri, plachie de crap cu mămăliguță și storceag – regina ciorbelor pescărești.

Meșteri vestiți și artizani pricepuți vor expune: ii, icoane, sticlă prelucrată, ceramică, obicete din lemn, cosmetice naturale, bijuterii din piele, cupru, pietre semipretioase, obiecte de vestimentație tradițională și nu numai, cufere de lemn, ouă încondeiate, altițe si cojoace cusute, decorațiuni de Paște din pănușă și mutle altele, fel de fel, de prin satele și orașele României. Se va ciopli în lemn, se vor încondeia ouă, se vor realiza tablouri din flori, se va împâsli lână, se va croșeta și cusea la fața locului, laolaltă cu meșterii.

În curtea din spate colecționarii de antichități țărănești și nu numai se adună din toată țara să expună obiecte vechi cu semnificații si povești de demult: mobilier, obiecte din gospodăria țărănească, lăzi de zestre, port și țesături, ceramică și porțelanuri, monede și cărti poștale, tablouri, carte veche și multe altele.

Toate acestea le găsiți, de vineri până duminică, numai în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, la Piața Țărănească!
Intrarea este liberă!

Detalii:
Corina Berariu – Tactic Events
Tel: 0735 441 304
E-mail: office@tacticevents.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ptaraneasca

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1557022511216869/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1248

Eveniment postat de organizator

tactic events

Adaugat in urma cu 2873 zile, 25 Mar. 2015

Adaugat de TacticEvents

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 17

Alte Evenimente din Bucuresti
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Bucuresti, Bucuresti. 30 Ian 2023 - 10 Feb 2023
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .