poze targ craciun taranesc la mntr
poze targ craciun taranesc la mntr poze targ craciun taranesc la mntr poze targ craciun taranesc la mntr

Targ Craciun Taranesc la MNTR

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 19 Decembrie 2014 10:00 - Duminică 21 Decembrie 2014
Muzeul National al Taranului Roman Intrarea Monetariei nr 3

Categorii: Targuri

Piața Țărănească şi Meşter(Eşti)! organizează în perioada 19-21 decembrie “Târgul CrăciunȚărănesc” în curtea interioară a Muzeului Naţional al Țăranului Român din Soș. Kiseleff nr.3, unde vă așteaptă de dimineața până seara, cu multe bunătăți și cadouri de sezon producători tradiţionali, meşteri populari, artisti şi colecţionari.


Veți putea degusta la Piața Țărănească produse naturale și produse tradiționale speciale pentru Crăciun (șorici, tobă, lebăr, cârnați, afumături, brânzeturi de oaie, vacă sau capră, Cozonac Bujor, CozonacDomnesc, prăjituri tradiționale din Maramureș, Arad, vin fiert) dar și produse de post: zacuști muntenești și moldovenești, dulcețuri, miere și produse apicole, siropuri, pâine în 3 culori, covrigi, turtă dulce, varză cu mămăliguță sau fasole la ceaun, plăcinte moldovenești din Botoșani – poale-n brâu, plăcinte cu varză, plăcinte fel de fel cu mac, cu nucă, cu mere, cu dulceață de vișine)
Terasa tradiţională dâmboviţeană se pregăteşte cu: sarmale de dulce şi de post, caltaboş, fasole la ceaun, grătare-încinse, mere coapte, vin fiert, lipii si mamaligă.
Meșter(Esc)! pentru domniile voastre meșteri populari și artizani care vă vor încânta în aceste zile de sărbătoare cu diverse obiecte pentru Crăciun: ornamente pentru pom, felicitări realizate manual, ceramică, ii, icoane, pictură naivă, obiecte din piele, mic mobilier pictat, bijuterii şi obiecte croşetate, obiecte din lemn, decoraţiuni pentru pomul de Crăciun realizate din materiale reciclabile şi multe altele.
Dacă vă e dor de atmosfera satelor și târgurilor de odinioară vă invităm la o călătorie printre obiectele de antichități ţărăneşti şi nu numai( cufere, mobilier ţărănesc, ţesături din Moldova, Muscel, Banat, Suceava, tablouri, bijuteri, cărți, cărți poștale, patefoane, roţi de car, fuioare şi alte minunăţii).
Vă asteptăm cu drag, într-o lume aparte, în curtea interioară a Muzeului Naţional al Țăranului Român, din 19 până în 21 decembrie, la Crăciunul Ţărănesc!
Intrarea liberă!

Detalii:
Corina Berariu – Event Manager
Tactic Events & Marketing
Tel: 0744 860 082
Fax: 031 424 34 88
E-mail: office@tacticevents.ro
https://www.facebook.com/ptaraneasca

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1503957596560012/?pnref=story

Comenteaza pe Facebook
piata taraneasca

Adaugat in urma cu 3391 zile, 15 Dec. 2014

Adaugat de Piata5267

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 57

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .