poze targ cu mestesuguri si bucate traditionale de sf petru si pavel
poze targ cu mestesuguri si bucate traditionale de sf petru si pavel poze targ cu mestesuguri si bucate traditionale de sf petru si pavel poze targ cu mestesuguri si bucate traditionale de sf petru si pavel

Targ cu mestesuguri si bucate traditionale, de Sf. Petru si Pavel

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 28 Iunie 2013 10:00 - Duminică 30 Iunie 2013
str. Monetăriei nr. 3 (MŢR)

Categorii: Targuri

Târgul de Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel reuneste demonstraţii meşteşugăreşti şi expoziţii cu vânzare de obiecte de artă populară si gastronomie traditionala.

Va invitam intre 28 – 30 iunie la “Targ cu mestesuguri, mestesugari si bucate traditionale”, editie dedicata Sf. Apostoli Petru si Pavel. Evenimentul este organizat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din Bucuresti, Str. Monetariei, Nr. 3.
Ca organizatori, urmarim readucerea in prezent a atmosferei vechilor targuri ce se tineau, de sarbatori, in toata tara, fiind o invitatie la redescoperirea valorilor satului romanesc. La TARG vor participa mesteri si creatori populari din diferite zone etnografice ale tarii, continuatori ai traditiei populare romanesti, care aduc cu ei la Bucuresti o gama diversa de produse, de la obiectele din metal, lemn, lut, la tesaturi, pictura, costume, mobilier, podoabe, etc.. Vizitatorilor li se va oferi ocazia unei călătorii culinare deosebite, prin toate zonele țării, putand alege, dupa gust, branzeturi, placinta, cozonaci, turta dulce, dulceturi si miere.
In curtea din spate a muzeului iubitorii de antichitati pot gasi obiectul mult dorit la colectionarii de arta.
Mesteri populari au fost invitati de noi pentru ca sa ii initieze pe copii, si nu mumai, in tainele picturii pe sticla, in cadrul demonstratiilor pe care acestia le vor face pe parcursul celor trei zile de targ. Cei mici pot avea o zi plina de distractii dar si de lucruri inedite, vizionand spectacole pentru varsta lor, urmate de o plimbare prin curtea muzeului.
Pentru ca vizitarea targului sa fie pe deplin placuta, se vor putea servi mancaruri proaspăt gătite (grătar din carne diversă, cârnați și mititei, salate, sarmalute si peste).
Producatorii traditionali care vor sa participle la targ cu produse agro-alimentare: branzeuri, mezeluri traditionale, prajituri, miere, sucuri, dulciuri, fructe si legume, trebuie sa prezinte cu 10 zile inaintea inceperii targurilor documentatia care sa ateste autorizarea sanitar-veterinara si certificarea produselor supuse comercializarii, necesare pentru autorizatia de functionare a targului de catre DSVSA Bucuresti.
Program: zilnic intre orele 10:00-18:00
Intrarea este libera !

Organizator eveniment
Fundatia Kogaion 115
Ligia Marica – Director marketing
Mobil: 0722 274 803; 0724 305 582

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2622

Eveniment postat de organizator

fundatia kogaion 115

Adaugat in urma cu 3977 zile, 05 Iun. 2013

Adaugat de kogaion115

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 137

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .