poze targ de minuna ii
poze targ de minuna ii

Târg de Minunății

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 26 Octombrie 2014 11:00 - Duminică 26 Octombrie 2014
Bd. Regina Elisabeta, 9

Categorii: Targuri

Numar min/max participanti: 500/2000

Cel mai nou și atipic târg din centrul capitalei!

Duminică 26.10.2014 între 11:00 și 19:00, la The Pub (Piaţa Universităţii, Bd. Regina Elisabeta nr. 9 nu rata cea de-a doua ediție a Târgului de Minunății organizat de Wonder Boutique și The Pub.
Născut din pasiunea pentru slow shopping și reinventare, Wonder Boutique își propune să fie unul din cele mai variate și atipice târguri lunare de obiecte noi și vintage din București. Spre deosebire de majoritatea târgurilor de gen, ne adresează deopotrivă femeilor și bărbaților, celor pasionați de modă dar și celor ce caută obiecte unice, de colecție, sau decorațiuni atipice.
Este conceput în jurul ideii că noi toți avem diverse lucruri care nu ne mai vin, obiecte de care nu ne mai folosim, cărți pe care le-am citit deja sau suveniruri pe care le-am părăsit prin vreun colțișor de casă, uitând că –în contextul potrivit- toate acestea pot fi micile comori ale altcuiva.
Nu vor fi însă numai lucruri reciclate ci și câțiva artizani pricepuți. Experiența de shopping va fi condimentată cu muzică, proiecții, răsfățuri culinare și demonstrații din partea unor artiști locali.
Organizatoarele târgului își propun să-l transforme în locul acela frumos și atipic unde te duci, însoțit de prietenii tăi, ca să bei ceva bun, să-ți cumperi ceva frumos fără să cheltuiești o avere, să frunzărești o carte, să guști ceva delicios, să asiști la un workshop de DIY și să interacționezi cu alții ca tine.
Așa că fă-ți timp și vizitează cea de-a doua ediție duminică 26.10.2014 între 11:00 și 19:00, la The Pub (Piaţa Universităţii, Bd. Regina Elisabeta nr. 9). Peste 40 de expozanți se pregătesc să te surprindă cu piese vestimentare deosebite (creații de autor 100% românești), haine și accesorii noi și vechi, cărți, decorațiuni, cosmetice naturale, ilustrații, viniluri, curiozități, obiecte de colecție și standuri de sezon dedicate sărbătorii de Halloween.
Urmărește-i și pe facebook ca să râmai la curent cu edițiile următoare. Pentru detalii puteți scrie la adresa de e-mail wonderbputiqueromania@gmail.com.

https://www.facebook.com/WonderBoutiqueRomania

Mai multe detalii: http://wanderingboutiqueofwonders.blogspot.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 804

Eveniment postat de organizator

alexandra stoica

Adaugat in urma cu 1819 zile, 21 Oct. 2014

Adaugat de wonderboutique

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
cum influen eaza modul in care ai fost crescut rela iile tale

Cum influențează modul în care ai fost crescut relațiile tale

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2019
concert annihilator

Concert Annihilator

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 19 Noiembrie 2019
psychosounds fest 2019

Psychosounds Fest 2019

Bucuresti, Bucuresti. 25 Oct 2019 - 26 Oct 2019
  • Ai ceva de zis?

    .