poze targul de martisoare bambi in parcul alexandru ioan cuza

Targul de martisoare Bambi in Parcul Alexandru Ioan Cuza

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 24 Februarie 2013
parcul ior

Categorii: Targuri

Targ de martisoare create de copiii de la Gradinita Bambi si Scoala Step by Step

Duminica, 24 februarie, va avea loc cea de-a sasea editie a Targului de martisoare Bambi, in Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) din Bucuresti, intre orele 10:00 si 13:00 (pe aleea principala de langa foisorul de la intrarea din str. Campia Libertatii). Aici, copiii din Gradinita Bambi si Scoala Step by Step vor expune si vor vinde martisoare create de ei. In plus, copiii vor impartasi vizitatorilor "secretele" confectionarii lor. Alaturi de ei vor veni si copii care au absolvit gradinita, copii din cadrul Asociatiei Invingem Autismul si copii care frecventeaza cursurile Centrului 2 FasTracKids.

Toti copiii care viziteaza targul pot confectiona propriile martisoare sau felicitari la atelierele de arta organizate special pentru ei.
"Organizarea acestui targ de martisoare de catre institutiile noastre are ca scop valorizarea copiilor prescolari si scolari in spatial comunitatii. Este o bucurie sa-i vezi cum infloresc o data cu primavera, sub privirile mandre sau uneori mirate ale parintilor, bunicilor, fratilor mai mici sau mai mari, prietenilor sau cumparatorilor care descopera in loc de copii, persoane cu abilitati de comunicare si negociere. Copiii incearca diferite strategii de vanzare in cadrul activitatii din parc, isi exerseaza abilitatile matematice si de comunicare si se bucura alaturi de ceilalti care descopera martisoarele, realizand impreuna mici opere de arta. . Este un exercitiu prin care copiii isi imbogatesc cunostintele despre bani si de asemenea, un proces in care invata sa cheltuiasca banii cu intelepciune", a declarat Cristiana Boca, directoarea Gradinitei Bambi si a Scolii Step by Step.

Cu banii castigati, fiecare grupa de copii va decide asupra materialelor educationale cu care vor completa resursele existente in centrele de activitate.

Mai multe detalii: http://www.comunicatemedia.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1130
popadriana

Adaugat in urma cu 2652 zile, 22 Feb. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .