poze targul imobiliar project expo

Targul Imobiliar PROJECT EXPO

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 5 Martie 2010 10:00
Palatul Copiilor

Categorii: Targuri

Primavara va intampina cu cele mai avantajoase oferte imobiliare numai la Palatul Copiilor din Bucuresti in perioada 5 7 martie 2010.

Editia aniversara a Targului Imobiliar PROJECT EXPO faciliteaza vizitatorilor accesul la consultanta gratuita din partea reprezentantilor institutiilor bancare, dar si accesul la promotii si oferte special concepute pentru acest eveniment imobiliar.

Stirile de profil releva ca revitalizarea pietei imobiliare se datoreaza si revenirii disponibilitatii bancilor de a acorda credite in conditii foarte avantajoase persoanelor fizice. Acest aspect imbucurator pentru persoanele interesate de achizitionarea unei locuinte, alaturi de scaderea preturilor imobilelor, contureaza un tablou dinamizat al pietei imobiliare.
Persoanele ce doresc sa-si achizitioneze o locuinta prin intermediul unui credit bancar pot obtine consultanta gratuita de la reprezentantii bancilor si instituriilor de creditare prezente in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO. Totodata, publicul va lua contact cu varietatea de oferte imobiliare expuse de numerosii dezvoltatori prezenti si va beneficia de reduceri si promotii exclusiv concepute pentru perioada de desfasurare a Targului Imobiliar PROJECT EXPO.
In cadrul acestei editii aniversare se vor regasi oferte ce se pliaza si pe cele mai reduse bugete, dar si oferte ce se adreseaza segmentului de lux, acoperindu-se astfel intreaga paleta de nevoi a consumatorilor.
Targul Imobiliar PROJECT EXPO prezinta cadrul perfect de achizitionare a unei locuinte prin simplificarea procedurii si reducerea semnificativa a timpului alocat acestui proces. Vizitatorii pot beneficia de consultanta de creditare pentru oferta dorita, cat si de serviciul de vizionari rapide pus la dispozitie de dezvoltatorii prezenti in cadrul acestui eveniment.

Mai multe detalii: http://www.projectexpo.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 588
iulia kacser

Adaugat in urma cu 3654 zile, 26 Feb. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
  • Ai ceva de zis?

    .