poze targul indagra food la romexpo

Targul IndAgra Food la Romexpo

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 29 Octombrie 2014 - Duminică 2 Noiembrie 2014

Categorii: Targuri

Editia a VI-a a Targului international pentru industria alimentara - INDAGRA FOOD va avea loc in perioada 29 octombrie - 2 noiembrie 2014, in cadrul Pavilionului Central Romexpo.

Eveniment dedicat furnizorilor de tehnologii si echipamente de procesare in industria alimentara si producatorilor de alimente, INDAGRA FOOD isi propune sa devina unul dintre cele mai mari evenimente destinate industriei alimentare din Romania, reprezentand platforma perfecta pentru lansarea si vanzarea de noi produse, cat si pentru stabilirea de noi relatii de afaceri si incheierea de contracte.

Prin organizarea acestui eveniment, ROMEXPO doreste sa sprijine companiile care activeaza in industria alimentara, facilitand descoperirea si patrunderea pe noi piete de desfacere. La editia precedenta au expus companii din 14 tari: Albania, Bulgaria, Finlanda, Franta, Grecia, Italia, Lituania, Moldova, Polonia, Serbia, Slovacia, Turcia, Ungaria si Romania. Rezultatele editiei 2013 arata un interes crescut al companiilor din strainatate pentru sectorul alimentar din Romania. INDAGRA FOOD ofera, asadar, acces la cunostintele si experienta specialistilor romani si straini, punand accent pe potentialul de dezvoltare pe care aceasta industrie il poate avea.

Eveniment dedicat exclusiv specialistilor din industrie, INDAGRA FOOD reuneste cererea si oferta celor mai importanti producatori, importatori si furnizori din industria alimentara, oferind vizitatorilor accesul la surse noi de produse, echipamente si tehnologii actuale, in scopul achizitionarii acestora la preturi avantajoase. De asemenea, targul este un bun mijloc de a fi informat in legatura cu initiativele si modificarile legislative, atat in Romania, cat si la nivel european.

In aceeasi perioada cu INDAGRA FOOD 2014, vor avea loc alte 4 evenimente care au tematici complementare: INDAGRA - Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, ALL PACK - Expozitie internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice, EXPO DRINK & WINE - Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolicesi AUTOEXPOTEHNICA - Expozitie internationala de componente si accesorii auto.

Mai multe detalii: http://www.indagra-food.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1391
popadriana

Adaugat in urma cu 3503 zile, 25 Aug. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .